Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 5 юни 2012 г.

Време е да се опрем на безпределното безочие в политиката

Искам да изразя съгласието си с ARON и да добавя, че е крайно невъзпитано и безочливо хора, които нямат нищо общо нито с Костов, нито с ДСБ, непрекъснато да искат оставката на Иван Костов!

Да, г-н Сугарев, безочие и нахалство е постоянно да искате оттеглянето на Костов! Та зад неговото избиране стоят живи избиратели! 100 хиляди, 200 хиляди, 300 хиляди, но и двама да са - те са тези, които могат да искат оттеглянето му. ДСБ е независима структура, има си членове, симпатизанти, те си избират ръководство и т.н. Вие какво общо имате? Откъде-накъде ще им казвате на тези хора кого да си избират за партиен ръководител?

Защо не поискате Бойко Тиквата да се оттегли от ръководството на ГЕРБ? Хем там е повече от очевидно, че не става дума за воля на членската маса при неговия избор. Имате хиляда пъти по-голямо основание да му искате оставката от лидерския пост на ГЕРБ, но не го правите! Защо, аджеба?

Защо не поискате от ДПС да си изберат друг председател, а не Доган? Напишете 20 статии, в които искате Доган да се оттегли от ръководството на ДПС! Защо не го направите? (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.

Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

10 коментара:

Bacho Кольо каза...

Защо Сугарев толкова пише за оттеглянето на Костов, а никак за Доган или за ББ?!?. Елементарно, защото десницата му е скъпа, за разлика от ГЕРБ или ДПС.Аз също съм на мнение, че оттеглянето на Костов от ръководството ва ДСБ ще бъде добра стъпка и за десницата и за самия него.
Защо двама души, като мен и Сугарев от доста различни позиции да не стигвнат до един и същ извод? Освен това, той знае че неговата дума се чува в ДСБ и го пише, а аз зная че мен никой не ще ме чуе и не го пиша.
ПП.С. И последно - ако Сугарев яростно започне да убеждава ДПС, че Доган е вреден за тях, кой ще го чуе? Местан, Е. Етем, Бисеров, Тасим...?

Анонимен каза...

Кольо, елементарното в случая е желанието на червените ти събратя да атакуват Костов чрез т.нар. дисиденти ала Сугарев, защото 11 години не успяха да го извадят от Парламента въпреки цялата пост-комунистическа машина програмирана да обвинява Костов и за последните земетресения.
Ти какво мислиш няма значение, защото ти не мислиш, а прокарваш за твои мисли онова, за което ти плаща дежурния офицер...;)
Сугарев е последния стоматологичен случай, от който ще търся акъл! Видяхме го при Кулезич как си глътна езика като се обади Тикваря, даже започна да му се обеснява как ще му се извини и ще му стисне ръката. На кого ще се извинява Сугарев на наркотрафиканта Мутра Бойко Борисов !...и това ли е моралния стожер, който ще ме убеди, че Костов трябва да се оттегли?! Да ама Не!

Bacho Кольо каза...

"...елементарното в случая е желанието на червените ти събратя да атакуват Костов чрез т.нар. дисиденти ала Сугарев..."
Винаги съм мислел че Сугарев е десен човек, даже /както е прието да се пише в този блог/ автентично десен. Оказа се , че не е. Не знам кой иска да не допуска Костов в Парламента, щото той там е сбутан в ъгала на никого не помага, и никому не пречи.
Това, което знам е , че Костов и костовците изкараха един айляшки, спокоен , опозиционин мандат - рахатлък благодарение и на 0.000314%, които аз лично им дадох с гласа си. Това повече не ще се повтори!

Ангел Грънчаров каза...

Колю, а по-полека с лъжите де, познаваме се, нима смяташ, че некой може да ти поверва че си гласувал някога в живота си за Костов? Много опашата тая лъжа бе, брате, засрами се малко де! Ти да гласуваш за Костове все същото като аз да гласувам за Гоце, а се знае, че моя милост предпочита да види червата си пръснати на тротоара, нежели да гласува за Гоцето; пък и дори ръката ми няма как да направи това, да пусне бюлетина за Гоце, щото мигом ще изсъхне, и за теб е същото, ръката ти ще изсъхне, ако гласуваш за Костов, познавам те аз, знам ти най-вътрешните гънки на душата; тъй че не лъжи, моля те, безнадеждна работа е това...

Bacho Кольо каза...

Грънчаров, що не напрегнеш остатъците сиво вещество и да си отговориш на въпроса - от какъв зор, аз световнонеизвестен дописник във твоя форум ще се опитвам да лъжа други, още по световно-анонимни твои посетители за кого съм гласувал! Можеш ли от три опита да познаеш през коя част от тялото ми е дали ще ми повярваш или не?

Анонимен каза...

Кольо, ама ти не си бил анонимен...как така бе гащник не си анонимен...това бачо ли ти е паспортното име!?
Пък и да ти кажа и аз гласувах за Борисов на последните избори, но догодина си знам аз ИВАН КОСТОВ и ДСБ са моите хора! Не може така гласуваш, уж, за десни ГЕРБ пък те по-леви и от бузлуджанско магаре като тебе! Този път може да имам 5 депутата, но да са от моя отбор и да казват в Парламента това, което аз мисля! Капиш, бузлуджанско магаре такова, повече за вас червените лукойлски тиквари от герб НИКОГА!!!
Не ми казвай, че не си от ГЕРБ, защото БСП и БКП нямате разлика, а Боко да не забравяме напуска МВР, за да не напусне БКП!Айде, дерзай тъп комунисте, платен от Позитано...да за теб се отнася, Кольо!

Ангел Грънчаров каза...

Колю, напрегни си остатъците от сиво вещество и се опитай да си отговориш следното: след като никой не се интересува за кого си гласувал (ние, прочее, знаем за кого!) и след като по принцип кой за кого е гласувал, е по принцип недоказуемо, то тогава КАКЪВ СМИСЪЛ ИМА ДА НИ КАЗВАШ ЗА КОГО СИ БИЛ ГЛАСУВАЛ?! Ето на този въпрос ми отговори, щото имаш претенция, че си бил имал "сиво вещество" бол, ама дето не ти личи в случая. Впрочем, мисли се не със "сивото вещество", а с УМА, да си съдереш задника, ако нямаш УМ, никакво сиво пък дори и кафяво вещество няма да ти помогне :-)

Bacho Кольо каза...

"...то тогава КАКЪВ СМИСЪЛ ИМА ДА НИ КАЗВАШ ЗА КОГО СИ БИЛ ГЛАСУВАЛ..."

Прав си, няма смисъл.

Ангел Грънчаров каза...

И защо го каза? :-)

Ангел Грънчаров каза...

Напълно сте прав, Ангел. Аз затова и престанах да му чета на Сугарев клеветническите стъкмистики срещу десните лидери, а и не само аз май. Неговите необосновани антикостовистки обсебвания преляха границите на толерантността...

Stoyan Dermendjiev