Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 27 юли 2012 г.

Крещящата безсърдечност на политическа основа е симптом за страшно личностно и ценностно израждане!

Преди един ден написах текст под заглавие Моля ви, дайте да помогнем на протестиращия вече 34-ти ден с гладна стачка г-н Р.Радев: за да не ни е срам после! (по същата тема вижте и това: Боже, какви хора?! Боже, какъв народ?! Майчице, каква апатия!?) и дадох линк към него на страницата във Фейсбук в негова подкрепа, която има много членове. Тази сутрин с изненада откривам, че под тази публикация снощи се е провел трогателно мил, задушевен разговор по политически теми, в който някои най-безсрамно се провеждат политическата агитация, но никой, повтарям, абсолютно никой и думичка не обелва по темата, а именно, как да помогнем на г-н Радев!!! Не им пука за него, за това, че той протестира вече толкова много време с гладна стачка, че е застрашен организма му, дори живота му, не, това изобщо не ги интересува, а ги интересува ще се появи ли някога на бял кон някакъв нов спасител-оправител на България; и не пропускат някои от тях, разбира се, да прокълнат "злодея" Костов, и прочие, и так далее, и ала-бала!!! Но за Р.Радев и за това как да му помогнем: никой даже не се сеща да промълви!!!

Възмутен от такова едно отношение - симптом за пълна комунистическа извратеност, щото комунизмът е това: личността е нищо, отделната личност, индивидът абсолютно нищо не означава и може безпроблемно да бъде пожертван! - фрапиран от такава една умонепостижима безсърдечност, написах там следните гневни думи, за които изобщо не съжалявам, напротив, чувствам се длъжен повече хора да разберат какво съм казал и затова ги препубликувам и тук, в блога, и сред приятелите си във Фейсбук, които са хиляди; нека всички да знаят какво мисля; та ето какво написах там: (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

ПРИЯТЕЛИ, ПРЕДЛАГАЙТЕ!!!!

Как да продължим подкрепата на г-н Радев ? Става много драматично! Съществува реална опасност за здравето и недай Боже, нещо по сериозно за състоянието на Райчо! :( Ангел Грънчаров и Борис Павлов предлагат и обсъждат варианти за последващата подкрепа. Валери Рибаров и аз предлагаме незабавно прекратяване гладната стачка ...1460 човека са в групата, поне 500 от тях четат.

Мадлена Павлова

Анонимен каза...

истината е, че човекът трябва да започне да се храни. Протестът му е много благороден, но смъртта му ще бъде трагедия. що се отнася до сегашните управляващи, те са дебелокожи, няма да се трогнат и ще покрият всичко.