Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 25 август 2012 г.

Бойко отдавна е заразен с комунизмо-социализъм даже и в червата - и това му личи!

Чета на едно място и не вервам на очите си, че чак пък това е възможно; но не, погледнете сами, възможно било: Борисов: ГЕРБ ще се учи как да се пази от СПИН/БСП. И вътре черно на бело си пише, ето, вижте, да не кажете, че нещо шмекерувам; като прочетете какво бил казал Боко, ще можете по-долу да прочете също така какво аз счетох за уместно да кажа на Боко по повод на изреченото от него; във Фейсбук му го казвам, не лично де; та ето за какво става дума:

След като в интервю Кутев сравни БСП с вируса на СПИН, Борисов заяви, че е разпоредил на изпълнителната комисия на партия ГЕРБ да изработи правила, които да бъдат изпратени на всички структури на ГЕРБ в страната с указания как членовете на партията да се предпазват от СПИН/БСП. "Разпоредил съм на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и на заместник-председателя на партията Цветан Цветанов да изработят и изпратят окръжно по всички структури на ГЕРБ, в което да се разяснява на членовете на партията как да се предпазват от СПИН/БСП."

Това бил казал Боко. Няма как, сами разбирате, това негово изявление - той нали на всяка чорба требе да бъде мерудията, та затуй не млъква от ранна утрин до късна доба нощем! - си плаче, както се казва, за една реплика; и то не за каква да е реплика, а ето тъкмо за това мое изявление, което написах в условната форма на обръщение към самия Боко, та да е по-правдиво: (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: