Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 3 август 2012 г.

Предложение за нови, още по-революционни мерки, които решително да подобрят състоянието на мизерстващия слабоумен народ

В Пловдив има една телевизия, наречена ПЛОВДИВСКА ОБЩЕСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ (ръководи я известният журналист и писател Евгений Тодоров), която в днешната омерзителни условия на господство на слугинските и покупните медии и "журналисти" пази чисто името си - и с поведението си мие позора от лицето на българската телевизионна журналистика. Това е медия от бъдещето, медия, която един ден ще бъде изучавана от студентите по журналистика - като бляскав пример, че може да има медии с характер и достойнство дори и тогава, когато огромната част от медиите и "журналистите" не се свенят да проституират. Ето какво чета тази вечер на сайта на ПО-ТВ във връзка с революционните нововъведения на сегашната власт около цените на стоките от т.н. "социална кошница":

10 Нови идеи за по-решително подобряване благосъстоянието на трудовия народ

1. Не само 10, а на всички стоки да замръзнат цените.
2. Цените да замръзнат не за три месеца, а завинаги. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: