Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 5 август 2012 г.

Все по-ясно се открояват признаците на пълзяща диктатура у нас

Д.Божилов, който се афишира като върл интернетен антидемократ, агитиращ повече да не участваме изборите, т.е. в демокрацията, а да оставим циганите, чиито гласове управляващите купуват, да решават всичко, да решават съдбините на България, е написал разсъждение за това има или няма диктатура в България; според него няма и нямало да има; прави човекът услуга на управляващите: нали никой не знае от кой храст ще изскочи заекът. Аргументите му са типични аргументи на доказан дървен "философ". Ето малък пример от неговата галиматия:

Във връзка с разрастващата се паника, че у нас настъпва диктатура, фашизъм или не знам си още какво, да изкажа съображението, че това не е така. Аз самият видях това и го написах още по време на президентските избори. Но пропуснах важния факт, че нямаме диктатор, следователно дори и технически диктатура да се гради, тя няма да стане. Ако например Цветанов беше начело, би било възможно - защото той очевидно е упорит и жесток човек, и би станал диктатор. С Бойко начело диктатура е невъзможна... Няма да има диктатура в България... Системата си е все същата, ако искаме промяна, най-добре е да си задържим гласа в къщи. :) (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: