Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 13 август 2012 г.

Хайде на хаирлия да е: сега да махнем паметника пред НДК, а пък съвсем скоро - и паметника на Съветската армия-поробителка!

Източник

















Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

8 коментара:

Анонимен каза...

дано!

Bacho Кольо каза...

"Категоричната ни позиция като ръководство на Съюза е, че няма да допуснем разрушаването на паметника пред НДК. Това според нас би било грубо погазване на основни принципи на всяко демократично общество, в което важните решения би трябвало да се взимат от оторизирани за това органи..."

Анонимен каза...

Част от списъка съюзен на "интелигентната най" част от приведеният народ "художествената съюзна" от татово време:
"http://www.sbhart.com/bg/members"
Васил АБАДЖИЕВ Секция: живопис
Недялко АБАДЖИЕВ Секция: графика и илюстрация
Емануела АБАДЖИЕВА Секция: текстил
Роза АБАДЖИЕВА Секция: живопис
Таня АБАДЖИЕВА Секция: "13" - неконвенционални форми
Златка АБРАШЕВА
Семеинокастова идилия,от висшата комунистическа класа "пролетариите" с пролетарската диктатура на некъдърниците,лъжците и крадците,не от работническо робската класа нисша.
Интелигент до интелигент ,съюзни интелигентни,всякакви интелигентни наи съюзи ,дето от нимето и в името на народа разтрелват.И "не народ,а мърша",приведена ниско с чело доземи мърша.Не е правилна ртази приведената поза - от биологично срамна гледна точка,но въпрос на личен избор и свикнение.
Румен Бърцов

Анонимен каза...

Г-жа Бълха вика,че според нейните научни познания "интелигент" е производно на интелект,и тези съюзните работи не и излизат по научните и разбираеми в превода.Нещо в програмирането на чипа има бъгаво,сигурно за това така збъркано излиза - рече Г-жа та.
АЗъ слуга покорен на Нея Румен Бърцов

Анонимен каза...

от Уикипедия, свободната енциклопедия
"Наука в най-широкия класически смисъл е систематизирано достоверно знание, което може да бъде убедително обяснено чрез логиката.[1][2] Съвременната философия на науката дефинира понятието по-тясно, като ограничава обхвата му до знанието, което е експериментално проверимо въз основа на научния метод.[3][4]
Науката в тесния смисъл на понятието се разделя на две основни направление - природни науки, които изследват природните явления, и социални науки, които изучават човешкото поведение и общество. Науките от тези две групи се основават на наблюдения и възможността за проверка на изводите чрез повторими експерименти.[5] Подобни са принципите и на приложните науки, като медицината и инженерната наука, но те се концентрират върху практическите приложения на научното познание."
Тъ Г-жа Бълхата вика,че по всички "систематизирано достоверно знание, което може да бъде убедително обяснено чрез логиката." нивото интелегентно на нацията най е под нивото на нейните наскоро явилисе в тоз риалити свят чада Божи.Факти,фактите такива са ,безброи повтарящи се като под индиго,не като от една ма много здравонеизносваема натрица.
кандидат на науките на бълхата Румен Бърцов

Анонимен каза...

Естет до естет 00,00,00,,нули и запетаики,много."Като нема за какво да се хвана,се хваща за запетайките" -народна приказка,омръзна ми да я повтарям.И все наразбирам какво пишете,добре ли сте и бекай на психиатър.Естети със запетайки.Е аз пък несъм съ изучил за естетична запетайка "имаше косъм в учебниока със запетайките".
Румен Бърцов обикновен човек,невъзпитан на по естетичният комунизъм,самообразовал се.
"С кръв сме я взели,с кръв ще я дадем" - "естетичен" най на диктатурата пролетарска,в смисъл кога я зееме много чужда кръв пролехме,та ако си мислите да ни я взимата,око няма да ни мигне,ни косъм да ни трепне пак да лееме (чужда по подразбиране логично кръв)."Ние пак сме тук и сме си все същите - демократични борци за народни правдини"

Анонимен каза...

Туй пред НДК никога не е било паметник, нито му е било мястото там. Така и не стана част от българската култура - за разлика от Паметника на Съветската армия. Някои така и не могат да разберат, че съветска армия и съветска политика не е едно и също!!!! Ама нали по време на Втората световна война сме били на страната на Хитлер. От тази гледна точка, явно им е трън в очите.

POOHY

Ангел Грънчаров каза...

Другарко POOHY, с какво Сталин е по-добър или е за предпочитане пред Хитлер? Ето на тоя въпрос се опитай да ми отговориш. Ако имаше у нас паметник на хитлеристката армия-освободителка, ти как щеше да се отнасяш към него?