Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 23 август 2012 г.

Христофор Събев говори за вятъра на промяната - и за промяната на вятъра



Интересно е да се види как безславно отминава цялата земна слава...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Е аз с моята антика от този клип успях да чуя как ще стане чудо 1990,Бог ще оправи всичко,и младеща в действие на края със снимчицата на Христофор Събев.
Та по толкова "много" думи дато чух.
"Чудото" станало е ,как да не е,спор по това йок."Бог помага,но в кошара не вкарва",тъй,че невярно твърдението,че ще оправи всичко (няма нищо в кошарата)"И младеща в действие" - къде? Действие е нещо дето поне минимално движение.А то и престъпно бездействи пак е действие по НК.Ми то и по закон Божи пак и бездействието ,дело е индивидуално спрямо,кой каквито му и делата.А е и топъл топъл пример на действуе "скачане право надол с глава в пъкала,от дето връщане съмнително" ( за газопускащият Светлю Витков реч дето оскверни мноого лошаво Името Божие.Всеки според както си му посоките на скачане и де му главата.Ох а писано в Книгата Божия,"кое как",но като никой не чел,пък и не чул.АЗЪ викам Горите брей,сега горите и други работи както написано е и речено,лудост подлуднали вси.Сегаа,е те в твис тайм,никой ли не усеща се,не после .Е ,не ЩЕ.О дабе то нали никой няма!
Румен Бърцов