Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 12 септември 2012 г.

Боклукът Майкъл Мур, образцов ляв лайнар (без извинение)...

Здраво Кулев: Да си спомним и боклука Майкъл Мур, дето от жестоката американска трагедия стана милионер и продължава да богатее на гърба на същия този капитализъм, когото така яростно плюе, пфууу!

Моят коментар по повод горното във Фейсбук: "Боклукът Мур", добре звучи, приветствам - и споделям! От същия тип боклук е и Чомски, американското плямпало "а ла Вучков"... и той направи хубави пари, плюейки капитализма и Америка!





Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достиж
80;ма яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Тозие е "Износ на перестройката"- КГБ левак ,казано накратце!
"Окопирай Ю ЕС ЕЙ"

Bacho Кольо каза...

Малеее, е на това аз му викам Матросовци в американски вариант! Не дават прашинка да падне по метрополията. Готови са с нокти и зъби да я пазят не само от българските комунисти, но и от нейните собствени критикари.
"Плямпалото Чомски"! Ега ти идиотията. Писателят - автор на "Провалените държави", професорът, четящ лекции в 10 университета - плямпало.
Грънчаров, ако падна до нивото ти ще трябва да те нарека алчен доларджия. Сигурен съм че долари никой не ти дава. Просто си толкова заблуден за ситуацията в САЩ и за политиката и, че го правиш от чисто безкористни подбуди.
Аме нейсе, запуши я.

Bacho Кольо каза...

Едно е ясно - леви или десни, лайна или вучковци, Мур и Чомски са далеч по-наясно от вас със ситуацията в родината им

Ангел Грънчаров каза...

Интересното е, че леваците са така ограничени, че даже не допускат, че е възможна и друга гледна точка - и се смятат за "вечно прави". Комуноиден синдром. А тезите на Чомски, Мур и други такива платени глашатаи на КГБ не струват и пукнат грош. Тия шарлатани сами не вярват на "теориите" си, което го демонстрират с това, че самите те прекрасно се възползват от възможностите, които им дава толкова "проваления" капитализъм; трупат пачки благодарение на капитализма и го проклинат, как се съчетават тия неща, бе, непорочни леви души?!

Анонимен каза...

Пловдивски простак. Далеко си ти от нивото на Майкъл Мур, Грънчи, скудоумен нещастнико.