Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 7 октомври 2012 г.

Русофилски болшевишки цинизъм в най-вулгарна, пошла и отвратителна форма

Попаднах на един убийствено абсурдистки и бликащ от алогизми текст, пред който от завист героите на Кафка ряпа да ядат - или, ако щат, да си изядат връзките на обущата. Негов автор е русофилът Румен Дечев, а темата му, естествено, е за презрението му към "враговете на България", пардон, на Русия. Враговете на Русия, в тази абсурдистка система на "мислене", са врагове на България; прочее, и други брадати и мустакати сталинистки по дух тези могат да се открият там; ето, порадвайте се, позабавлявайте се:

България винаги е стояла между Русия и Запада. Естествен съюзник на Русия, с която я обединяват кръв, език, религия и култура, нашата страна е била непрекъснат обект на въздействие от Запада да прекъсне културните, религиозни, политически и икономически връзки, които е имала със своя естествен съюзник и партньор. Резултат на това въздействие е българското русофобство. Показателно е, че всяко едно действие в тази насока винаги се е обръщало срещу България.

И така нататък все в този дух. После напада и обвинява, представете си, в "русофобство" не кой да е, ами Бойко Борисов и Дянков, щото не били построили вече втора атомна централа на Русия на българска територия; е, ще я построят де, имайте търпение, таваришчи, не бързайте толкоз, като едното нищо ще я построят - ала какво тогава ще стане с тезата за тяхното така привидно "русофобство"?! После пък се заяжда с възрожденския деец д-р Стоян Чомаков, като вината на горкия д-р Чомаков е, разбира се, тази, че има "тясна обвързаност със западната дипломация и османската администрация", поради което пък се бил изправил срещу... българския интерес! Логично е: щом руският интерес е български, щом няма специфично български интерес, различен от руския, това няма как да не го изправи в крайна сметка срещу руския интерес, сиреч, да го направи "антибългарин"! И ето в такъв случай как изглежда в очите на патологичния русофил борбата за църковна независимост у нас в ония години:(ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

7 коментара:

Анонимен каза...

Аз съм го казал 2001 г "...накрая ще завърши с кръв".По всичко личи,че пак ще стане така ,както става винаги ,всичко което съм казал,предупреждавайки предварително.Но и пио всичко личи,че аз най вероятно няма да съм "тук".Сега съм малко утровен,дали ще уживея незнам,ако пукна баща ми какво ще прави незнам.
Но пък ако пукна народа най после ще си отдъхне и ще има повод да празнува празник най голям,че се е отървал най после от мен ,най големият му враг всенароден "Ест челавек ес праблем,нет челавек нет праблем " народе,радвай се народе,наближава веселбата ти.Аз от както е издъхнала майче ми съм отписан и погребан от всичи,абсолютно всички,но все пак друго си е да се види "мъчитела,враг,виновен за всичко,виновен на всички,виновен,че имал наглоста Майче Му да го роди и да го Кръсти,че даже и българин да се води,пък дори и с най голяма наглост български гражданин,който дори има наглоста да иска права.Ако пък остана,ако Бог си знае работата и така реши,ще ви гледам чудото и ще викам (тихо) "АЗЪ ви казвах,но никой не пожела да ме чуе,никой".
Румен Бърцов

Анонимен каза...

Е така годииииини наред народа ме обвинява,че сам съм си виновен,че не си седдя на заднико,ами съм тръгнал правда да търся (и за него,за същият този мършав долен народ).Моята такава ,все едно да се казва на Левси "ти си си виновен,ти сам си си сложил на врата бесилката и си се самообесил) или на Христос "ти си си виновен,ти сам си се разпънал на кръста и си се заковал.Такава българската народна към мен работа.Истина ви казвам,самата фактологична,на според каквито са фактите такива Истина,Истинската истина.Имного народ ,цял един народ се нареди на редичката да плюне по мен и да казе "разпни го","обеси сабе","махни се да те няма,въобще да се изпариш и никога да неси и съществувал.
Ще питам Бог какво ще каже по казуса,може ли да изпълни това всенародно най съкровено желение.Не обещавам,от Него зависи ,не от мен такъв род желания да се изпълнят,щастие да сполети народа Най велик и достоен."Народе ????"
Румен Бърцов.

Анонимен каза...

Гранчаров,в твоя блог имаш пупликация със снимка на Воленчо в московският КГБ институт заедно с другарят му от "Ал Кайда".Ако щеш потърси го и го пусни при Иво Инджев по темата дето написал сега.Белким земе да ви осени нещо в гклавите,белким пък и някак си ДАНС си направи труда,ако е разбира се в служба на националната сигурност (съмнително де,но..).Та и въобще може пък някакво чудо да стане и да започне някакъв мисловен процес да ви сполети,че някак си да ви просветне кой ,как и защо пали България доста вече време и защо.
На мен неми вече по силичките да се преборвам с малоумието ви и да ме попиляват от как съм почнал да пиша в това безумие нет БГ,а вие да блеете и нищо да не проумявате,що сте много умни.
Румен Бърцов.

Ангел Грънчаров каза...

Румене, почна да говориш обидни приказки, в това число и за мен, желаеш ни белким някакъв мисловен процес някога да ни осени и пр. Аз пък ти препубликувам мой коментар до теб, на който не обърна внимание; апелирам да го прочетеш добре и да си направиш съответните изводи:

Румене, аз ти казах, направи си блог и си пиши каквото искаш, така правят хората. А ето тука ти по всяка тема си пишеш своите си работи, без да се съобразяваш с темата и хората затова недоволстват, а повечето коментиращи затова и спряха да коментират. На мен ми се струва, че достоен изход от положението наистина е да си направиш собствен блог. Моля те, не се обиждай, ама това се налага да направиш. Разбира, че не се получи отклик от хората, явно нещо бъркаш. Да обиждаш хората, да ги заплашваш с отмъщение, както започна напоследък, не е работа. Нещо повече, то е подсъдимо. Тъй че потърси грешката в себе си. Виждаме сламката в очите на другите, а гредата в собствените очи не виждаме. Такива сме, за съжаление. Та значи, готов съм да ти помогна да си направиш свой блог. Иди на http://www.blogspot.com/ и следвай инструкциите, просто е. Ще ти стана първия посетител на блога и ще ти го рекламирам. Тогава никой няма да те обижда, а тия, които идват да те четат, ще го правят по своя воля, не ти да им се натрапваш, а те ще си идват сами. Това е правилното. Така мисля аз. Ти си решавай.

Анонимен каза...

аз умирам бе за каскъв плог ми говоериш вие сте болни включително и ти неблагодарник,а да се сетиш кога за пръв път употреби за твой си цеееееееееееееели мой писания.Всички сте еднаквуи.разкараи се сигурно най вероятно са прави да де махат.Баща ми също умира в момента и заради е такива надути пуяци като теб и останалите където писах и представа намаш ни ти ни останалите какво ми причинихте.Философи дръвени сатана ви друса от всякаде.Сбогомн и номюная философка снежана георгиева от хоризонт та те тая ми блогира и двата скайпа и тя с;лугинаш на първаниов.вие сте,зарежи да вида как да спасявам баща ми,щото заради вас и спешна помощ немога да викам.Махай се неблагодарник мършав.
бог ще те съди,теб и всички дето писах а вие ме подритвахте щото се мислите за ввелики,не несте вие сте само едни празнодумци,нв способни нищо да сътворите полезно а само вредикте.
Ако остана жуив А това Бог на когото ти се изплю щото от образованието ти си на обратната страна сумати е пъти пробвах да ти кажа,но не би.аз ти помагах но нали се мислиш за велик,не сега ще видиш колко си,а щях айко беше си наоправил труда да не се отнасяш с мевнпренебрежителни снисходително да ти кажа от къде ти болеста и как да се излекуваш.То тук с теб
Румен Бърцов

Ангел Грънчаров каза...

ОК, твоя воля, бъди здрав!

Анонимен каза...

Този цитат е просто чиста пропаганда и субективни оценки по тип "той е глупак, защото не е като мен. точка".

Русофилията трябва да бъде трансформирана в антибългарска деятелност, позиция и т.н. и да бъде изкарана в юридического поле И ТО ОТДАВНА.