Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 15 октомври 2012 г.

Отвращава ме селската усмивка на Дон Боко, нашият доморасъл “Кръстник”

Отвратен съм от тази снимка. Виждам актьора Роберт де Ниро, който някога се превъплъти така безпощадно в мафиот в “Кръстника”… До него – истинският герой. Разликата е в това, че ако единият може да влезе и да излезе от роля (и затова е толкова добър актьор), другият е влязъл в роля, но няма как да излезе от нея. Отвращава ме селската усмивка на нашия “Кръстник”, ярко контрастираща по бай Ганьовски с присъствието на актьора, изиграл първообраза...

Posted by Тодоров











Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Bacho Кольо каза...

"селска усмивка" - безмислено словосъчетание, което жарактеризира не толкова обекта, колкото автора му. То ни говори само за едно - че въпросния тодоров /правописът верен!/ никога не е разговарял с обикновини български селяни.

Ангел Грънчаров каза...

Щом си такъв изтънчен стилист и естет, драги ми Колю, чети думата "селска" като "селяндурска", така по-спокоен ли ще си?! :-)

Хубава и успешна седмица ти желая!

Bacho Кольо каза...

Така е по-добре.
И въобще не е до естетика, а до нещо съвсем друго...

Анонимен каза...

Здравейте колеги !!!
А ще си кажа,пък...
"Какъвто народа,такива му управниците" - "народна мъдрост"
Този на снимката (по пълничкият) е Министър Председател (Премиер) на държавата Република България.
Тази "оная държавата" и "ония горе" са такива,каквито "народат",който незнае за Конституция на Република България.Незнае "народът",че по тази Конституция е "главата" на "рибата се вмирисва от към главата",незнае "народът",че е Гражданин На Република България с всички пройстичащи от това права,но и най вече задължения.Незнае "народът" ,че е съучасник като съсобственик на общата "фирма" "държава" и като такъв е отговорен за състоянието на тази фирма "оная държавата" и за вида на "ония горе управниците".Та този "народа" дали се замисля и да си зададе въпроса най важен "а дали и аз нямам лична вина за това да са така нещата в Републиката на Българските граждани,в часност и за този плачевен изглед на Премиер Борисов" ?!.А Гражданино на Република България "Народе ????".А дали пък този на снимката така зле изглеждащ (по пълничкият дето те отвращава" не е твое дело и твое наказание Божие.
На тази снимка Бойко Борисов изглежда "фалирал",зле ,много зле !
Румен Бърцов