Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 25 октомври 2012 г.

Дийййй, народе!

Източник на изображението

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

6 коментара:

Анонимен каза...

Васик,антирекламата също е начин на рклама,а вие всички я обслужвате перфектно,другарски.Това одговора-пояснение на моите "зли" реакции.
По вторият въпрос "Днес политиката е съдба" в булгаристан няма политика,защото природонаселението хабер си няма от Щщо е това животно политика",пълна 100% политическа неграмотност.Пра дядо ми една приказка казвал "може да си много учен,но си политически неграмотен".
Колко от природонаселението може да каже що е "ляво","дясно","социалдемокрация","либерал..","соцялист","комунист","националсоц","християн демократ","това демокрациата ни затръка" - природонаселенска приказка,иди му обяснявай що така затънало в простотия и мизерия "философски".Това в кочуинята "комунизъм" дето отгледано,свикнало да лочи помията,и да грухти и се радва доволно на господар,не да мисли,а да се изхожда и да се въргаля в собствените си изпражнения прасешки "възвишено" чалгаджийски.А и да лъже прасето до себе си,че като влезнало в църква и много вярващо и по ,пъ най човек богобоязлив.На Бог тези номера не минават,никак не минават,щото по делата всеки му,не по лъжите.
И всички висящи във фейсбоклук сте зомбита,зомбирани от наи съвременното тъворение на сатъна "виртоална реалност" ереси (бесовски).
Румен Бърцов.

Анонимен каза...

Виртуална кочинка за "безплатна помиика",да не мислят обикновените прасета,а само да консумират.
Румен Бърцов

Анонимен каза...

Публик рилейшън и флашмодни работи ,измислени от роднинската връзка на Фройд.От кочинята комуно БГ,пляс в в блатото.
Румен Бърцов

Анонимен каза...

@012,Бог решава а не грешниците,кое,кога ,кого и как !На 2 ноември е рожден на Майче Ми свята Санда,дадено беше на всички възможност,кой каквото ,това,вижда се никой няма намерение да се помръдне !
"Да не се оплаквам повече, че май ме прихвана руменбърцовата болест."
02.10.12, 11:36
Всички ви е прихванала болест ,но определено не е моята.И не упоменавайте Името Божие,първо се покайте,защото всички сте от другата страна от към грешната ,не от към Божията.От към страната на лужата и сатъна с греховете.
Румен Бърцов.
02.10.12, 11:40
http://aig-humanus.blogspot.com/2012/10/blog-post_2.html?showComment=1349167251894#c3232714719093766680
И кава е моята болес ? Нявсякъде където псих през тези три кодини всички ме усвидетелствахте и изритвахте.През всичкото това време и на живо от всякъде от всички все така.Всички цяла кочиня българопишещи и фговорещи плюхте срещу мен и не само плюхте но и зло ден и нощт ми причинявахте,а АЗЪ съм сам.Е докарахте я до там,че баща ми лежи с страхотия на дясната буза дето му направиха "лекувалите" го и аз несъм в състояние да направя абсолютно нищо,по ваше на всичкиви вина,безбожници българуи,всички съгрешихте и Бог ще ви съди подобаващо защото АЗЪ съм този дето ме пратил да ви известя за послведно.Майче ми Свята Санда пратихте в гроба,пак така,много ви се насъбраха и без това тежките грехове дето имате натрупани и всички сте обладани от Лукавият лъжехристияни !Всички сте от другата страна,срещу Бог.Моята е абсолутно както писано вКнигите Божи и абсолютно еднаква с последният Пророк.
"Сякаш за да подчертае чудото на откровението, Божият промисъл се
въплъщава в неподражаемо и недостижимо за човешкия гений Слово, което само по
себе си е доказателство за небесния му произход. Тя избира за свой глас не някоя
знаменитост – племенен вожд или герой, прочут поет, надарен оратор или богат
търговец, а скромния Мухаммед – сирак, беден, неграмотен. Сиракът бил удостоен с
покровителството на върховния Настойник, бедният бил дарен с неизчерпаемите
богатства на духа, неукият със знание, което и до днес смайва просветените умове."
И за оплюването,за искарващите го за луд идолопоклониците властващи и много,много еднакви,като и с Христос и всички дето Бог слушат,а не лъже сатънино/идолопоклонници.
АЗЪ 13 номер Руме Бърцов по Божияя Воля,да кажа и кой както чул,така и ще му се следва.

Анонимен каза...

румене, прекали, осра се, човече, не схващаш ли това?!
05.10.12, 06:38
Анонимен каза...
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=8976651941941288673&postID=5911647341362541032&isPopup=true
Така всички,цял живот Когато Румен казва,го "бега бе боклук",после като така,как Румен казал,той им виновен,винаги Румен виновен на всички който се "усрали".
Не несъм АЗЪ виновния,за дето сте се докарали до там,че да ме обвинявате всички за всичко от всякъде тавече ....Много ви се събрало на всичи за "почистване".
Румен Бърцов

Ангел Грънчаров каза...

Бърцов, най-официално те моля да престанеш под всяка тема да публикуваш все едни и същи неща, сякаш си латерна; ако имаш нещо конкретно по темата да кажеш, моля, пиши, но да повтаряш все едно и също не съм съгласен. Ще се наложи, въпраки крайната си търпимост, дапочна да трия твоите нескончаеми мелодраматични арии с нападки срещу мен и други хора. Вярвам, че си разумен човек и сам ще се спреш, за да не прибягвам до крайни средства, несъвместими с моя морал, понеже знаеш аз уважавам крайно много свободата...