Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 29 октомври 2012 г.

Зрители питат: "Колко плати ГЕРБ на Кеворк предизборно?“

От няколко седмици гледаме „Всяка неделя“. Учудени сме, че журналист като Кеворк Кеворкян не вижда бедността, в която живеем, не споменава нито дума за пенсиите, болниците, данъците, а рови в стари истории, или ни занимава със селски бикове, пишат ни наши читатели.

Заради писмото им и ние се загледахме в предаването. Прави впечатление, че събеседниците се канят на принципа колко са нахъсани на Станишев или Костов. Няма предаване, в което поне три пъти да не се спомене името на Станишев и още толкова на Иван Костов (пишем за последните три). Пред зрителите постепенно изниква образът на двама политици, които са направили най-ужасните неща в България.

Днес например Станишев бе обвинен от Александър Томов, че е фалирал умишлено Кремиковци, но не за да се обогати той, а хора около него. И пратил ДАНС в ЦСКА, след което пак не се възползвал лично, но пък други взели отбора, а Александър Томов имал един милиард лева пропуснати ползи. Странно е, че Томов не си търси правата в съда, а от известно време се жали по телевизиите.

Иван Костов пък също завъртял далавера с Кремековци, а на всичкото отгоре бавно и постепенно му се изгражда образ на човек на БСП, който води тайни преговори с тях и накрая заедно си плетат кошницата. Интервюто с Жан Виденов уцели двама – Станишев и Костов. Интервюто с Юрий Москов също удари яко Костов по главата. Само Първанов отказа да плюе Станишев и бе наказан с неочаквани реклами и предаването завърши по средата на изречението.

Че наближават избори, е ясно на всички. Но че отсега ще започнат такива странни удари с още по-странни жертви, никой не подозираше. И ненапразно зрители попитаха още преди месец: “Колко плати ГЕРБ на Кеворк предизборно?“


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост! (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

9 коментара:

Анонимен каза...

Хитреца се е продал добре! Ще направи нещо но какво! Не долавям хитрините? Но версиите, които надушвате са верни. Мисля, че е останал само с риториката на противоречията от 90 год. Мисията няма да бъде изпълнена и скоро ще пише някъде по сайтове и ще се изявява само със спомените!

Rumen Dimitrov

Анонимен каза...

Аз много се възмутих от последното му предаване как нарече момчето, което снима заспалите полицаи "някакъв си там", значи със сигурност и политиците, някои журналисти и т.н. имат обикновените хора за "някакво си там простолюдие" нищо че им плащаме данъци и заплатите на заспалите полицаи, за мен това е нетърпимо, толкова много се погнусих от всичко което се случва, че не желая вече и телевизия да гледам...

Нина Димитрова

Анонимен каза...

Зависта не е хубаво нещо

Stefan Stamenov

Ангел Грънчаров каза...

В смисъл че Кеворкян завижда на Костов ли? Интересна теза...

Анонимен каза...

Какво очаквате от агент Димитър? Когато си се продал веднаж, няма значение колко пъти после ще се продаваш. Въпрос на договорка. Само да не се прави на морален съдник на нацията, че направо ми се гади.

Ekaterina Chamurliyska

Анонимен каза...

Ако на зрителите им толкоз сивото и не могат да различат явната манипулация ...........

Kd Nikolov

Анонимен каза...

В България дерибейства МИМУМА - милиционерско-мутренската мафия.

Борис Петков

Bacho Кольо каза...

Връшането на Кеворкян на екрана е телевизионното събитие на годината.

П.С. На Костов за какво да му завиждаш? Политически самотник, недолюбван от свои и чужди. Виртуалната любов и признателност, която ежедневно се лее към него от хиляди компютри едва ли го топли.

Ангел Грънчаров каза...

Връщането на медийно ченге номер едно наистина е знаменателно събитие номер едно на медийния пазар у нас; няма как да е иначе, щом като медийния пазар у нас се е оченгесарил така, че сте стигна дотам че да се върне на екран дори и медийно ченге номер едно от епохата на Тодор Живков...