Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 19 ноември 2012 г.

Знайте едно: когато мечката играе у комшиите и у вас ще заиграе!

Позволих си да реагирам във Фейсбук по повод случващото се в Близкия Изток, именно конфликта между Хамас и Израел. Направих го ето как - твърде предизвикателно, впрочем, но неслучайно избрах тази крайно провокативна форма - а по-долу можете да прочетете и реакциите на различни хора, т.е. техните коментари; мисля, че си заслужава, темата е важна, ще ми се да стигне всичко това и до читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ; та най-напред публикувах тем следната реплика:

Milen Radev е написал на едно място ето това: В тези дни войниците на единствената демократична държава в Близкия Изток - Израел, водят бойни действия не само в защита на своите семейства, на своя народ, обсаден от ненавиждащи го и желаещи унищожението му араби.

Не, Израел се сражава и в полза на всички нас - религиозни или агностици, граждани, създатели, потребители на западната цивилизация на свободата. С всичките ѝ кусури, защото по-добра за сега няма.

Аз, Ангел Грънчаров, заявявам, че изцяло споделям горните думи... Въпреки всички рискове от приемането на една толкова непопулярна позиция... Правя го по една-единствена причина: защото ми е мила истината! (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост! (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Аз съм атеист и също споделям казаното от Радев.