Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 6 март 2013 г.

Умря Чавес: Бог успя с лекота да развърже тежкия политически възел на Венецуела

Умрял е Чавес, венецуелският комунистически диктатор. Някакъв комунистически урод по този повод е написал:

Още един готин пич си замина. Американците си пръскат задниците от кеф в момента. Преди няколко часа е починал Уго Чавес. Почивай в мир!

Моя милост реши да напише по този повод следния коментар:

Е, всички ще умрем един ден, но понякога е удивително това как Бог успява с лекота да развърже политически възли, които ние, хората, не само че не умеем да развържем, но и затягаме все повече и повече... Е, поне Венецуела ще си отдъхне от заминаването в отвъдното на нейния диктатор...

По повод на моите думи някакъв поклонник на Чавес пише дълга тирада, която тук няма как да цитирам, изпъстрена с лудешки лозунги против "новия световен ред", срещу който се бил борел и горкият Чавес; отвърнах му ето как: (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: