Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 13 май 2013 г.

Мечтата на олигархията ни се сбъдна, българският Парламент ще бъде копие на руската Дума: да ни е честита пълната путинизация на България!

Моят първи експресен коментар, като за начало - написан веднага след обявяване на първите прогнозни резултати от изборите:

Мечтата на олигархията и мафията ни се сбъдна най-сетне: новият български Парламент точно ще прилича на Руската Дума (руския "парламент"), а именно, ще включва "нашто, доброто ляво", в Русия това е фракцията на Комунистическата партия на Русия, у нас това е парламентарната група на БСП; фракцията на "наште, добрите "десни"", това в Русия е фракцията на Путинската партия ("Наша Русия" ли се казваше?), у нас това е парламентарната група на нашия роден български Путин, именно на Боко Борисов; имаме си в нашия Парламент и партия, точно копие на партията на Жириновски, на руските "национал-комунисти", у нас това е национал-комунистическата партия АТАКА на клоуна Сидеров; е, има и една също така ченгесарска партия, в Русия не й помня какво беше името, "Справедлива Русия" ли беше, или нещо подобно, у нас това е партията на Доган, на агент Сава; вкратце казано, в нашия Парламент вече имаме точно и само четири, и то все олигархично-ченгесарски, милиционеро-мутренски, олигархични, национал-комунистически или "дясно-комунистически" партии, точно копиращи ситуацията в Руската Дума.

Честито! И в Русия думата демокрация е мръсна дума, у нас също! Време е сега вече да излезем от Европейския съюз и да влезем в Евро-азиатския съюз! Честито, азиатци! Честито да ви е пълното путинизиране на България! Бъдете живи и здрави! Предстоят ни тепърва много сеирища!

Тоя парламент ще издържи малко време! А от утре ще се видим по площадите на протестите! Чао засега!

Това съм написал снощи. Сега-засега нищо няма да прибавя. А ето някои мисли на хора от Фейсбук, които силно ме впечатлиха - защото са верни:

Anna Andreeva: Новият ни парламент е кафявочервена слуз, честито!

Георги Драганов: Честито, българи! Избрахте си напълно демократично БКП.

Mariela Nordell: Дисциплина, морал, отборен играч - "Един за всички, всички за един!": това са трите качества на идеалния политик. Нито едно от тях не виждам в поне един от "новите", избрани за Парламента.

Разхайтеност, продажност, бесен индивидуализъм - това е бг продукта! Честити ни стари курви за новия стар бардак! Бог да пази България от българите!

Albena Stambolova: Народът протестирал срещу Властта. После Народът свалил Властта. После Народът избрал Властта. И пак протестирал срещу Властта… Има нещо гнило. В Народа ли е, или във Властта?

Valentina Charlanova: Чуден парламент - все ченгета, все московски рожби - ГЕРБ, ДПС, АТАКА и БСП - чудничко!

Ангел Станоев: Бойко Борисов пред Ройтерс: "Още една такава победа, и сме свършени!".

Димитър Димитров: По-малко от 15% от всички гласоподаватели са гласували за ГЕРБ, а за останалите още по-малко.

Стоян Борисов: И СЕГА КАКВО??????

Tony Gospodinov: Едно е ясно. Няма по-прост народ от българския!

Ivan Barbov: Цитирам приятел чието мнение винаги съм ценял:

Иначе картинката е чудна, това е уникален момент в историята на България. Такова чудо НЕ Е ИМАЛО НИКОГА в цялата демократична история от Освобождението до сега! Жалко за тази държава, но мат'ряла си го заслужава. Аз не мога да намеря друго обяснение, за съжаление. Защото да запълниш целия парламент с психопати, комунисти-мародери, мутри-бандити и бивши агенти на ДС, е за това си требе наистина уникален мат'рял, както се изрази толкова сполучливо преди време Мутрата.

Наталия Петрова: Къде е баце? Нали ги "би" на изборите?! Знаем как става при него, но ако беше почтено всичко, щеше да се появи. Това е неговото поражение!

Konstantin Pavlov: БКП спечели 100% от местата в Народното събрание. Като едно време.

Dimitar Stoyanov: Сума ти народ се здрахте да плюете Костов. Сега ви чака управление на БСП и ДПС. Е, честото!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Да здравствует победа, товарищи! С этого момента мы официально стали републикой Российской федерации! Да здравствует свободная народная демократия!

Вие получихте заслуженото си!

Анонимен каза...

Има известни аналогии и няма как да няма, след като сценаристите са едни и същи, но българският политически процес има не по-малко сходство с румънския с няколко години закъснение, така че който иска да види какво готвят сценаристите за България, да гледа челния румънски опит.

Иначе мисля, че би било добре посткомунистическите страни да подадат молби за напускане на НАТО и ЕС, за да престанат да бъдат Троянски коне на Москва в тези организации. Целта на Москва e именно да държи тези страни в тези организации, за да ги превзема отвътре. Виждаме, че даже проруската Атака не пледира за излизане на Б-я от НАТО и ЕС.


Напускането на ЕС и НАТО е един от начините за разбиване на руските стратегически планове. За съжаление няма смели и достойни политици, които да поискат и да извършат това.