Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 1 юни 2013 г.

Уместни неудобни въпроси и претенции към Радан Кънев

Аз също силно се смутих когато веднага след обявяването на изборните резултати Радан Кънев, зам.-председател на ДСБ, подаде, ни в клин, ни в ръкав, оставка: щото обикновено подават оставка в такъв момент лидерите, а не помощник-лидерите. Значи отстрани това изглеждаше така: "Думам ти, жено, сещай се, снахо!", или нещо подобно, сиреч, с тоя жест Р.Кънев сякаш подканяше Костов да стори същото. Е, Костов подаде оставка, Р.Кънев пък, пак без да се замисли особено, заяви, че е готов да поеме тегобите на един бъдещ лидер на ДСБ! Е, тук вече нравственият момент ми дойде прекалено множко, така не се постъпва, г-н Кънев, не се постъпва така, щото е грозно. Тия неща се чувстват, а Вий, изглежда, не ги чувствате - и се увличате.

Ето, тази сутрин срещам във Фейсбук едно изказване, което точно отразява и моите възприятия, публикувам го без никаква редакция, а пък по-долу решавам да го препратя на г-н Кънев да помисли по въпросите и ако сметне за уместно, да отговори на тях; понеже иначе да си говорим сякаш зад гърба му не е уместно, истинското е да му го кажем в лицето и да видим какво ще отвърне той; щото проблемът с избор на нов лидер на ДСБ, пък и на всяка друга партия е крайно комплициран и сложен, особено когато се касае за политически лидер от висока класа, какъвто е г-н Иван Костов; много трудно е някой да застане на мястото на Костов и да не се усеща крайния дисонанс, аз така мисля; та ето сега претенциите ни към Р.Кънев:(ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.   Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: