Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 18 юни 2013 г.

Ето защо аз подкрепям хомосексуалните: защищавайки тяхното право да бъдат себе си, аз защищавам и своето аналогично право!



Добро утро във вторник! Светият Синод на православната ни църква подкрепи петиция, осъждаща и противопоставяща се на планирания за 22 юни гей парад в София. Във връзка с неприемането на тази инициатива в Интернет е създадена електронна петиция, която призовава за противопоставяне на "тази чужда за българския дух социална зараза". От Светия Синод призовават властта да отмени провеждането на предстоящия гей-парад, тъй като то заплашва моралните устои на обществото ни, както и здравето на нашите деца и на българската нация като цяло.

Вие самите приемате ли подобни събития и толерантни ли сте към хората с различна сексуална ориентация? Очаквам коментарите ви тук и на 02/809 10 10! (Написа: Деси)

МОЯТ ОТГОВОР: Аз лично нямам нищо против хомосексуалните... има свобода... да си бъдат каквито им харесва... да живеят както си искат... на мен това не ми пречи... това мен не ме засяга...

Но ако някой почне на тях да пречи да бъдат каквито искат и аз замълча когато тъпчат техните права, след това друг ще дойде и на мен да ми казва какво трябва да мисля, да говоря, да пиша, да правя; ако аз сега замълча, когато тъпчат нечии чужди права, тогава и околните справедливо ще замълчат, когато пък почнат да тъпчат моите права; е, това вече не ми харесва, с това не мога да се съглася, това аз не мога да приема!

Точно затова аз подкрепям хомосексуалните: защищавайки тяхното право да бъдат себе си, аз защищавам и своето аналогично право!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Вие сте голям педераст. Пълен нещастник!

Анонимен каза...

Господин Грънчаров, както знаете, имаме много различия с вас (религиозни, НЕ политически!), но позволете ми да изръзя възхищението си от достойната ви позиция относно хомосексуалните хора. Тя съвпада напълно с моята. Защитавайки чуждите права, защитаваме и своите.

Тотю

Анонимен каза...

*изрАзя

Анонимен каза...

добре казано, господин Грънчаров. А и хомосексуалните са съвсем безобидни хора, никому зло не правят, просто искат да живеят достойно, по човешки, а не цял живот да се крият от разпищолилите се у нас и на Балканите мачовци...