Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 5 юли 2013 г.

За перверзните удоволствия на национал-социал-онаниста Сидеров

В грозните, злокобни и тежки за мафията години на Иван Костовото управление в крайна бедност и немотия беше изпаднал и "патриотът" Волен Сидеров - безработен, получаващ жалки хонорари като списувач по газетите и пр. Тогава именно Сидеров реши да направи своя удар с издаване на еротичните си стихове - евентуално, за да изкара някой лев, той извади на показ най-интимните пориви на душата си в тази своя "поетично-лирична" поредица.

И в тия стихове главната му тема е болезненото, невротично, почти постоянно нощно мастурбиране (онаниране); да, там той сам себе си нарича онанист, мастурбатор и пр. Тия, които се чудят защо Сидеров е така злобен и с такова изпито лице, ето, нека вземат предвид и това: онанизмът му е причина за всичко това. Не му потръгна с жените - понеже много му върви в онанирането.

За снимката: Обърнете внимание на дясната ръка на Сидеров; позицията на пръстите за нещо да ви говори?

Защо с оглед на това не наречем "политическата тенденция" на Сидеров национал-онанизъм? Социалистически национал-онанизъм, добре звучи, нали? И звучи много точно. То и "политиката", която Сидеров провежда, не е нищо друго освен политическо онаниране-проституиране. (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: