Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 31 август 2013 г.

Вълнуващо: когато на величественото шоу на Roger Waters на стената се появи "ОСТАВКА", се почувствахме свободни!



Шоуто бе величествено, а когато се появи "ОСТАВКА" на стената хората се почувстваха част от едно наистина свободно общество! Дали ще го разберат БГ червените хмери ?!

Написа във Фейсбук: Христо Марков

МОЙ КОМЕНТАР на неговата страница: Страхотно! Браво! Велико! Свободни хора, свободни българи, подкрепяйте се: за да направим и България една наистина свободна страна!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.  Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Анонимен каза...

По данни на МВР на концерта имаше около 200 души. Никой не си позволи да вика 'оставка', че Йовчо слуша, Петното и Волен следят, а Биг Шайзе цяла песен спретна за нас. А пък Орехът ще спи спокойно! Оказа се, че случайно изплъзналата се 'оставка' на стената бе предназначена за Плевнелиев, ширещ из ложите....един вид порарък от Нина Гергова (следващият ни президент), която проявява завидна креативност на последните контрапротести. С пожелания за скорошна #оставка! иначе концертът беше много хубав :-)

Eva Alexandrova

Bacho Кольо каза...

"Дали ще го разберат БГ червените хмери ?!"


Не, разбира се. А ти защо държиш да го разберат хора, които наричаш "червени хмери"? Какво ти дреме?
П.С. Пред "х" има "к" - кхмери

Ангел Грънчаров каза...

Знаем, че има "к" пред "х", ала нарочно го пишем така...