Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 15 септември 2013 г.

Недоразумението Волгин-Ленин призова протестиращите "да бъдат ошамарени и пратени на топло"!



И туй недоразумение Волгин-Ленин изглежда взе да се изживява за нещо като "народен трибун"; ето, гледайте какво е написал: Няма разлика между "демократите-протестъри" и нацистките шпиц-команди; тоя май иска да надмине Шамара и Петното по арогантност. В текста си директно призовава протестиращите "да бъдат ошамарени и пратени на топло". И това нещо у нас минава, моля ви се, за... "журналист". Каква е тая, моля ви се, психопатология?

Бареков, моля ви се, щял да стане нещо като знаменосец на борбата срещу цензурата в медиите (!!!), това може ли акъла ви да го побере? Тоя същия, дето беше най-примерен и презрян слуга на една медийна диктатура, сега щял да стане знаме на борбата срещу същата тази медийна диктатура!!! Немам думи вече, по-голяма наглост не бях срещал скоро, ако не броим наглостта на Орешарски да седи на премиерското кресло дотогава, докато кукловодите му наредят.

Мръсната пяна винаги излиза най-отгоре, няма как да е иначе. Не разбират ли обаче тия кукловоди, че услугите на толкова компрометирани в морално отношение лица могат да предизвикват само ефект, обратен на желания? Толкова ли не им стига акъла да разберат поне това? Кой идиот си даде парите ей-така, нахалост, на Бареков-Дудуков, за да го прави знаменосец на борбата за медийна свобода?! Та то е все също като, да речем, една магистрална жрица на любовта да бъде обявена за непорочна девица?! Или вълкът да бъде провъзгласен за най-добър приятел на агнетата?!

Явно ни мислят за съвсем малоумни, подобни на изгнили пънове, щом си позволяват така гадно да се гаврят с нас, не мислите ли?! Не е ли време да им покажем обаче, че малоумните са те, а не ние?!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Прочетох материала и видях, че отново изкривявате информацията, Грънчаров. Послъгвате, сиреч. Волгински говори за вандалския акт, а не за протестиращите като цяло. Не че съм изненадан отвас, но грозно е все пак...

Тотю