Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 25 октомври 2013 г.

В Народното събрание се състави коалиция против Европа, против свободата и против българите



Управлява ни антибългарска коалиция. Превръщат България в гето. Нас - в крепостни селяни на мафията. Изолират ни от Европа и от модерния свят!

ВЪЗВАНИЕ

Граждани на България, Парламентът взе позорно и опасно решение. Забраната върху продажбата на земеделска земя на европейски граждани превръща България в гето. Българските земеделци стават крепостни селяни на мафията.

Демонстративно е отхвърлен Договорът за присъединяване на България към Европейския съюз. Партиите в Народното събрание изолират България от Европа и модерния свят. (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Ама как така 23 години след промяната, когато комунизмът рухна и приключи завинаги, ще има антиевропейска коалиция в европейска страна член на ЕС и НАТО? Тук трябва да има някакво недоразумение.

Но е възможен и алтернативен прочит на събитията от 1989-91, уж разтърсили света, а именно че те бяха подготвени и нагласени и че комунистите до днес си контролират тези страни - и тя несъмнено е по-близо до истината. Но най-важният въпрос си остава този за целите на тази псевдопромяна.

Искам да обърна внимание и на един много показателен факт, който обаче се игнорира от изследователите и наблюдателите, а именно че комай единствената посткомунистическа страна, в която след 1991 комунистите НИКОГА (открито) не са били на власт не е някоя друга, а РУСИЯ!!! От друга страна знаем, че едни що-годе свободни избори в Русия задължително биха били спечелени от комунистите. Но това, за разлика от Източна Европа, не се допуска. Въпросът е: защо? Общият отговор е, че стратегията (засега) не допуска откритото завръщане на комунизма в неговата родина и за това има ред причини, на които няма да се спирам. Във всеки случай интересното е, че ако в момента някой, дори бил той и антикомунист, иска да наруши сценария в Русия, би трябвало да гласува за Зюганов, не за Путин.

От това се вижда също така, че няма правило, според което в посткомунистически страни автоматично трябва да се гласува за представящи се за некомунистически партии като уж по-малкото зло. По тактически стратегически съображения при определени обстоятелства дори демократи може да подкрепят комунистите. След като самите комунисти създадоха перверзна система, тя трябва да се използва, да се действа прагматично и понякога да с бие с техните камъни по техните глави. След като автентичните демократи в тези страни нямат шанс, можем поне максимално да объркаме плановете на комунистите например като ги принудим да управляват открито и когато по една или друга причина не го искат.

А иначе знаем,ч е ВСИЧКИ партии и политици в посткомунистическите страни, независимо под какъв етикет се явяват, са деривати на комунистическите партии, респ. под техен контрол.