Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 5 декември 2013 г.

Народ ли сме, пасмина ли сме, що сме?!



Единствените, които отсрамват този народ, са българските студенти. Днес бях за около час на протеста. Измръзнах до кости от силния вятър и някои от лицевите ми мускули трудно се движеха.

Независимо от това забелязах ентусиазъм в очите на студентите. Независимо от студа, те се усмихваха. Независимо от очевидния неуспех, те бяха там. Но не искам да чувам вече нищо за българския народ като народ. Това не е народ. Това е една пасмина. Това е НАРОД В КАВИЧКИ, както се е изразил един общественик, когото много уважавам. (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

7 коментара:

Анонимен каза...

Ха, това е мой текст! :-)

Svetoslav Alexandrov

Ангел Грънчаров каза...

Запазил съм Ви авторството! Не е откраднат...

Анонимен каза...

Виждам. Харесва ми да ме цитират :-)

Svetoslav Alexandrov

Ангел Грънчаров каза...

Аз ценя хубавите текстове, казващи ни някакви истини. Като излезе един текст в блога ми, след това бива отпечатван и в хартиено издание, носещо името в-к ГРАЖДАНИНЪ. Надявам се, че нямате нищо против това. Хонорари на авторите обаче не мога да плащам - поради бедност на издателя. От вестника нямаме никакви печалби, а само загуби (финансови). Единствено заради идеята работим...

Анонимен каза...

Ахахаххаа, не, не ... Нямам намерение да печеля все още от текст Но ако излезе нещо на хартия с мой текст, бих искал да знам, за мен е чест.

Svetoslav Alexandrov

Ангел Грънчаров каза...

Е, вече знаете. Ще излезе в следващия брой на в-к ГРАЖДАНИНЪ. Той излиза два пъти в месеца. На 1-во и 15-то число.

Ангел Грънчаров каза...

Прочее, книжното издание може да се чете и онлайн. Тъй че ще можете да видите там текста си...