Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 18 януари 2014 г.

Аморално е да причиняваш зло - за да направиш след това "добро"!

Ето някои коментари за публикацията от вчера под заглавие Нравствените терзания на един надарен с несметни богатства... "бедняк", откупил с пари свободата си, в която разказах за това как е свършило съдебното дяло срещу моята свобода на словото; смятам, че тия коментари доста добре очертават нравствената ситуация, в която живеем:

Анонимен каза: Не е трябвало да приемаш! Аз ще ти помогна с една вноска.

Анонимен каза: Жалко! Това е победа за цензурата в България.

Анонимен каза: а интерсено, грънчаров се признава за виновен значи наистина е виновен!

Тотю каза: Не е така. Грънчаров може и да е самонадеян и да си заравя главата в пясъка при всеки неудобен въпрос или коментар и да ги игнорира, но НЕ Е ВИНОВЕН по това дело. Свободата на словото трябва да е пълна и не бива да се отнема на никого.

Грънчаров не е оклеветил никого, нито е заплашвал с насилие. Така че това дело е повече от скандално и показва, че в България все още няма свобода на изразяването. Чалгарска работа... Тотю

Simeon Ivanov каза: Анчо, Ангеле, в каква държава сме! Е, немам думи! Ужасен ужас е това. Дано се съвземеш бързо. Жив да си и здрав да си, дано. Но има Видовден. Тази личност ми се чини, че добро няма да види. Всичко се връща, който зло прави, зло получава рано или късно и си плаща. За това ще се погрижи висшата справедливост. (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: