Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 19 януари 2014 г.

Ново попадение право в десетката на Иво Инджев




By Иво Инджев

... Ето цялата истина.

Във вестник със стандартна роля на обслужващ персонал на повикване според заплащането, е поместено поредното платено съобщение, което уважаваща себе си медия иначе би подложила на съмнение. Защото тъкмо депутат от левицата да става „говорител” на десницата - при това Европейската, е меко казано перверзия. Вярно е, че когато едно (книжно) тяло се продава, е важно да търси най-високата цена, но дори и в света на платената плътска любов повечето компаньонки вероятно са по-придирчиви към противоестествените прищявки на клиентите. (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.   Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Bacho Кольо каза...

На кого му пука.

Анонимен каза...

Това обаче не променя един много важен факт, който старателно са заобикаля и премълчава от всички анализатори: ЗАПАДНАТА ПОМОЩ ЗА КОМУНИСТИСТИТЕ - И ТЕХНИТЕ ДЕРИВАТИ, КОИТО НАЛАГАТ ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ В СВОИТЕ СТРАНИ, ЗАЛИЧИ ВСЯКА ОСТАВАЩА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗВИТИЕ В ПОСОКА НА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ.

Ангел Грънчаров каза...

Всяка? Нима? Сигурен ли сте? И каква "западна помощ за комунистите и техните деривати" имате предвид? На моменти не се ли тресете от този конспиративизъм? :-)