Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 22 февруари 2014 г.

Прав Ви път, г-н Президент: загубихте уважението ни като станахте част от поклонниците на император Путин!



Прав Ви път, господин президент!

Пътищата ни се разминават. Загубихте уважението на хората, които се опитваха да Ви вярват, че във Ваше лице има(х)ме единствения избран на ключова позиция във властта прозападен управленец в днешната сервилна спрямо Путин страна.

Наричам ви със сдържаното “управленец”, защото явно не сте готов за държавник - за да си държавник, трябва да се противопоставиш на пагубното статукво, а не да се носиш комфортно по южния поток на чуждата воля.

Похарчихте с лека ръка този личен капитал. Уверявам Ви, че от това не печели „цял народ”, нито пък губите само себе си – печелят Путин и неговите адепти в България. Постъпвате обратно на заветите на свободолюбивия Левски с тази сервилна „дипломация” на малодушието само броени дни след всички патетични речи за преклонението пред Апостола.

Не пожелахте поне малко да се вдъхновите от храбростта на украинското свободолюбие. Вместо това ставате част от коалицията на съгласните с Путин.

Имам и една молба: не ни давайте примери за други посетители на Сочи. Защото поклонението там, особено след клането в Киев, е като поднасянето на венци и цветя в нозете на поробителите на собствената ти родина!

Написа: Galina Slaveeva

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Bacho Кольо каза...

Плевнелиев приятно ме изненада. За пръв път от доста вереме взема правилно решение.
Показа, че даже такъв безнадежден случайник като него може да се учи.