Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 7 февруари 2014 г.

Една прогноза на Костов, която тепърва ще се сбъдне: "Народът ще дойде при мен!"

Ще припомня истинската причина за компроматната война. Под мое ръководство изтръгнахме България от съветско-руската сфера на влияние и я насочихме на Запад; притиснахме до стената свързаната с бившата комунистическа партия и нейните специални служби организирана престъпност; защитавайки националната сигурност, изгонихме мнозина чужди мафиоти - нагли собственици на фирми, вестници и радиостанции.

Това никога няма да ми бъде простено от нашите и чуждите "социалисти", от техните специални служби и организирана престъпност. Впрочем ще познаете, че тези кръгове нямат нищо общо със закона, политиката и демокрацията по садизма и уродливата ненавист, които проявяват към моето семейство.

Иван Костов

Виж в тази връзка нещо интересно, което е много свързано с днешната ситуация в страната - и показва защо стигнахме то това незавидно положение: Костов: Народът ще дойде при мен.

Аз лично смятам, че тази прогноза на премиера-реформатор на България й предстои да се сбъдне съвсем скоро, много скоро, отколкото могат да си го представят в днешно време не само хората, а и нашите така умни политолози. Готов съм да се обзаложа, че днешната политическа безизходица неминуемо ще доведе дотам мнозинството от хората пак да се сетят за Костов и да го повикат във властта: за да оправя за кой ли път страната, доведена но нов провал от все същата ченгесаро-комунистическа и кагебистка мафия и олигархия.

Скоро предстои да видим с невярващите си очи протестно шествие на отчаяни хора до Драгалевци под лозунга: Костов, върни се!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

31 коментара:

Анонимен каза...

Много съм си мислил - не може ли СДС отново да се възстанови начело с Иван Костов? Знам, че това е една мечта, но много ми харесва.

Vasil Nedelchev

Ангел Грънчаров каза...

:-) Всичко може да стане - стига хората да го поискат :-)

Анонимен каза...

Трябва народ - внос обаче :-)

Iaden Van Der Burena

Анонимен каза...

Ако тия, които напуснаха България, се върнат може и да стане.

Vasil Nedelchev

Анонимен каза...

Оооооооо с тях сигурно!!!!!!

Ivan Dobarov

Ангел Грънчаров каза...

Те може и без да се връщат да докарат Костов отново на власт за да оправя пак той бакиите на некадърните и крадливи менте-политици след него: чрез електронното гласуване.

Анонимен каза...

Сигурно сте прав, г-н Грънчаров. Електронното гласуване панически го отхвърлиха сегашните чорбаджии.

Vasil Nedelchev

Анонимен каза...

Ама разбира се. Сигурно вече си е капарирал 5-6 хакери и си е усигурил успеха V

Lili Kazandjieva

Анонимен каза...

Пише се: "Осигурил", не "усигурил", панимаете, другарко?

Анонимен каза...

Тва са повредите на социалистическото образование.

Iaden Van Der Burena

Анонимен каза...

Извинявам се грешка по невнимание и бързане ,но важен е смисъла .

Lili Kazandjieva

Анонимен каза...

Смисъла е безсмислен

Iaden Van Der Burena

Анонимен каза...

За соц . образованието може само да съжалявате .

Lili Kazandjieva

Анонимен каза...

трябват ви антипсихотици, те са силни лекарства и помагат срещу делюзии

Ангел Грънчаров каза...

То някои другари и за комунизъма съжаляват още. А образованието от ерата на комунизма е негодно по всички линии, другарко: Вие самата сте илюстрация на такава една констатация! :-)

Анонимен каза...

Доказано е г-н Грънчаров !

Lili Kazandjieva

Ангел Грънчаров каза...

:-) Радвам се, че осъзнавате това :-)

Анонимен каза...

Нормално е да се съжелява за нещо видяно ,изживяно ,харесвано .Защо не съжаляват за последните 25 год.---- впрочем съжаляват защо са допуснали да се случи това плачевно настояще и мъгливо и неясно бъдеще !!!

Lili Kazandjieva

Анонимен каза...

ТОЙ БЕШЕ,АМА ТИ МУ РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА!!!

Петър Къдънков

Анонимен каза...

Само глупците съжаляват за комунистическото образование.

Iaden Van Der Burena

Анонимен каза...

Още една кадънка, кардаринка изплува :-)

Iaden Van Der Burena

Bacho Кольо каза...

Няма никаква възможнаст политици от миналия век да бъдат рециклирани.
Вероятността начело на БСП да застане Трайчо Костов , а начело на някаква дясна формация - Иван Костов в момента е една и съща.

Анонимен каза...

Грънчаров, не беше ли Орешарски "дясна ръка" на Костов?? Питам, щото май така си беше! .... Между другото, важно е да знаеш, че онези които Костов изгони бяха от онези, които се опитаха да направят "пуча" в Москва. А Костов беше на страната на Елцин, и създаде по подобие на Елцин абсолютно индентична олигархична държава, след една брутално евтина и проРуска приватизация на Българските остатъци от икономика. Все по същото време бе продаден и нефтохима в Гданск Полша, но не на руснаци. Пак давам примера с нефтохима, защото една независима рафинерия би гарантирало независимостта на една държава до голяма степен. Или ако трябваше да се продаде на някого "частично", то това трябваше да бъде само Американска компания. Дори по-добре щеше да го бяхме подарили.
Знам че за един философ изкован в Петроград това ще ти прозвучи непонятно. Но истината се асимилира бавно. Това е процес!!! Така че не се притеснявай, просто помисли малко повече!!! ......... Ако имаш въпроси, питай, но само учтиво!

Ангел Грънчаров каза...

Последният таваришч се опитва да шикалкави като всяко примерно ченге, ала не му се удава: истината е съвсем различна от това, което благоволява да усуква, усърдно лъжейки. Орешарски бил "дясна ръка" на Костов, таваришч, нещо се увлече, по-спокойно лъжи де! Дори се опитва туй ченге да се представя за "остроумно" или "духовито" ченге, което е особено смешно... :-)

Анонимен каза...

Гръбчаров, Понеже продължаваш да говориш глупости, ето ти копие от Уики..."От 1997 до 2001 г. е заместник-министър на финансите в 84-тoто правителство на България с мандат на СДС и министър-председател Иван Костов. Неговият ресор е Управление на държавния дълг и финансови пазари; Управление на пазара на ценни книжа в България. Под неговото ръководство се обединяват дейностите по управление на вътрешния и външния дълг."

Сега можеш пак да помислиш, но само ако искаш!

Ангел Грънчаров каза...

Не се наричам "Гръбчаров", драги ми анонимни мерзавецо. За мислене изобщо недей да споменаваш, щото то ти е органично чуждо: както ти е чуждо и това, дето се нарича "морал"...

Bacho Кольо каза...

прогноза на Костов: "Народът ще дойде при мен!"

Често се случва умни хора да говорят глупости, но чак пък такава глупост не вярвам да е излезнала от устата на Костов

Ангел Грънчаров каза...

А глупаците говорят предимно... "умнотии", така ли излиза по твоята лява "логика", а, Колю?! :-)

Bacho Кольо каза...

Ти , Грънчаров, многокротно си доказал че си скаран с логиката.

Анонимен каза...

Ако това е прогнозата на Костов, то тя няма да се сбъдне. Не и при този свински народ.

Ангел Грънчаров каза...

Другарю Колю, не е нужно да ме ласкаеш чак толкова, просто ми е неудобно: щом съм бил "скаран" с това, което ти, в качеството ти на комунист, наричаш "логика", то това е невероятно силен комплимент за мисленето ми - та затова ми е неудобно да ме ласкаеш чак толкова много, аз съм твърде скромен човек :-)