Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 27 март 2014 г.

Рейтингът на нашия освободител, на православния фюрер на Руската империя таваришч Путин гони вече рейтинга на Адолф Хитлер!






Автор: Иво Инджев

Време е да реабилитираме Хитлер за основните му достижения: рейтинга му, сълзите на умиление в очите на следовниците и знамената, които са му веели с възторг.

Всичко останало не е от значение и си е направо клевета спрямо успехите му.

Напълно основателно и абсолютно обективно българските родолюбци (с преобладаващо православно и славянско самосъзнание) оборват англосаксонските, германските, италианските, френските, полските, чешките, балтийските и прочие лъжи, които искат да опорочат голямата победа на православието и славянството. (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Bacho Кольо каза...

СЛАВА НА ГЕРОИТЕ
/от в-к СЕГА/

Украина, 2025 г.
Здрасти, Дмитро !
Днес е забележителен ден - фанах гълъб! Щях да го пека, но се сетих за теб и реших да ти се обадя. Пликът е 10 еврогривни, а гълъбът ще долети безплатно. Та за вечеря ще наловя жаби и охлюви. Като истински европееец! Как си ти? Как си ти? Аз съм си екстра! В нашето гето вчера имаше концерт - слушахме песни на Уитни Хюстън!! Велика музика! Велика култура!! Как обичам Америка!!! Обожавам Евросъюза!! Слава на героите!!
Все по-често и по-често - промени към все по-добро. Вече ядем два пъти в седмицата, а баба за първи път получи пенсия. Тутакси изплатихме 1/1000 от дълга си за шистовия газ. Истинска победа!! Благодаря на Евросъюза. (Отивам да плюна по портрета на Путин. Не знам кой е, но тъй гласи Член първи от Конституцията.) Слава на героите!! Брато ми е войник в НАТО. Завиждам му! И аз ще стана такъв, ще трепя проклетите москали. Брато вика, че ги пращат да правят зачистка на некви Либии, Сирии, Ираци и пр., но той мечтае да дочака заповед за атака на Русия. (Отивам да плюна пак по портрета на Путин!!) Слава на героите!
В петък при нас дойде най-великата жена на всички времена и народи - Виктория Нуланд. Вече дърта, но все си раздава Демокрация. Благодарение на нея знаем, че Демокрацията е много вкусна и калорична, прави се от захар и стафиди, понякога с маково семе. Обожавам я със стафидки! Честно да ти кажа, готов съм на убийство за Демокрацията. Виктория вика "Фъкт шит" на старейшините ни, те много се радват, даже й вдигнахме памятник. На стар пиедестал, дето беше зачеркнато "Ленин"; нашият клас на съботника изгриза в гранита името Нуланд. Ела си да положиш цветя и да постоиш в благоговейно мълчание. Слава на героите!
В нашия клас имаше страхотен празник!! Петруха (знаеш го) се омъжи!! Още е само на 14 години, но такъв късмет изтегли! Пристигна некъф дъртак от Норвегия, искаше да го осинови, а като го видя... Та вдигнаха тежка сватба, ама като хората! Заблазявам го. Де ега и аз така... Слава на героите!! Отивам да плюя!!
А вчера ни водиха на излет около кримската граница!! Нашите граничари - страхотни пичове и офицери. Лъснати до блясък цървули, натопорчени стрели, тетивите на лъковете опнати като нам кво. Пълна бойна готовност. Слава на героите!! Разрешиха ни да хвърлим по едно око към проклетата руска територия. (Плюя на Путин.) Дадоха ми бинокъл. Видяхме руснаци, също се разхождат, а на рейда - корабите им, оттам ни гледат матросите им. Нашият клас спонтанно им показа среден пръст и изревахме любимите думи на Виктория Нуланд! Така им демонстрирахме, че сме цивилизован и културен народ. Искаме мир и съгласие! Те там махат с ръце и показват много зъби...От тях сме видели само зло. Затова за всеки случай се нашмугахме в окопа и се помолихме на Барак Абама. (Пак плюя на портрета.)
Но да ти кажа - чудя се, Дмитро! Езикът ми си е чистак украински, но, като слушах ония проклети москали да ни подвикват, все ми се чинеше, че ги разбирам!?! Да не съм нещо... а? Слава на героите!
Твой авер Микола.

Ангел Грънчаров каза...

Психопатологията на почитателите на таваришч Путин е на висота - за което свидетелства текстът по-горе, публикувам от нашенския почитател на таваришч Путин другаря Бачо Колю... тия хора живеят на отдавна несъществуваща планета - и в отдавна отминало време. Пред тяхното заболяване е безсилна не само медицината, а и психологията. Ще излекува умствения им недъг само времето...

Анонимен каза...

Вижте му физиономията на Путин ...... :-) той е точно лакея, който е станал господар :-) типично по болшевишки .....

Anany Kiurkchiev