Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 17 март 2014 г.

Блиц-интервю с "известния български философ и публицист" Ангел Грънчаров, публикувано в украинския сайт ПОЛИТИКАНТРОП


Блиц-интервью с известным болгарским философом и публицистом Ангелом Гранчаровым

- Господин Гранчаров, кто такой болгарский депутат Колев Кирилл - он приехал в качестве наблюдателя на "референдум" в Крым?

Этот Кирил Колев депутат ультралевой национал-коммунистической партии АТАКА (буквально означает "ШТУРМ", по-турецки "ЮРУШ"), которая была создана КГБ на русские деньги, ее цель была предотвратить членство Болгарии в Европейском союзе.

Она и теперь финансируется русскими деньгами, эта партия одновременно фашизоидная, национал-коммунистическая, национал-социалистическая и просто коммунистическая.

Это типичные рублофилы - так у нас называем русофилами и "панславянами". Такие выродки считают, что "болгарский патриотизм" сводится к безраздельной любви к СССР и имперской России - и лично к императору, к Путину. За деньги такие готовы продать собственную мать, не только Родину.

Так что вполне понятно что за деньги этот таваришч Колев поехал в Крым исполнять поручение своих русских начальников. Вот и все. Мерзость и мерзавцы...

Взял интервью: Виктор Каспрук

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ВРЕМЕТО: Изкуството на свободата, изд. A&G, 2003 г., разм. 21,5/14,5 см., мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр., 8.00 лв. Книгата говори за “нещо”, което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда “добре познато”, съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се “съобразяваме”, но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време?, почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга “поглежда” в скритото “зад” мълчанието ни – за времето, живота, свободата.

13 коментара:

Bacho Кольо каза...

- Господин Гранчаров, кто такой болгарский депутат Колев Кирилл - он приехал в качестве наблюдателя на "референдум" в Крым?
Грънчаров, защо не им каза истината - че никога не си се интересувал от партиите и личностите в българския парламент, и че винаги ги комантираш с готови клишета, наизустени през 1994 г. И че за пръв път научаваш че има такъв български депутат - Кирил Колев...

Ангел Грънчаров каза...

Колю, мен питат, което значи че са уверени в моята компетентност. А кой е тоя Кирил Филанкишийски не ме интересува като знам че цялата им партия са слуги на господаря им от Москва

Ангел Грънчаров каза...

Колю, мен питат, което значи че са уверени в моята компетентност. А кой е тоя Кирил Филанкишийски не ме интересува като знам че цялата им партия са слуги на господаря им от Москва

Анонимен каза...

"Известния български философ"
Смех! :) :)

Bacho Кольо каза...

Тебе питат - ти отговаряш.
Знаеш ли какво ми е интересно? Ако престанеш да ги баламосваш и им кажеш истината - а именно, че поне 60-70% от българите, имащи мнение по въпроса, приветстват връщнето на Крим в Русия, дали ще продължат да ти искат мнението?

Ангел Грънчаров каза...

За истината не се гласува, Колю, ето това вий, болшевиките, не можахте да го разберете - и затова продължавате да правите глупост след глупост. Целият свят е против фарса "референдум", а ти продължаваш да плямпаш за някакви проценти :-)

Bacho Кольо каза...

Първо:далеч не целия свят!
Второ: Не плямпам, а съжалявам, че нито една българска социолгическа агенция не се осмели да измери процента на българите, одобряващи историческото събитие - връщането на Крим в Русия.

Bacho Кольо каза...

Трето /и най-важно/: Когато аз съм уверен, че справедливостта възтържествува, какво ми пука за мнението на света?

Ангел Грънчаров каза...

Заради "справедливостта" вий, комунистите, избихте 100 000 000 (сто милиона) човека... разбира се, че не ви пука за мнението на света - за да ви пука, се иска нещото, което нямате: морал.

Анонимен каза...

Ангеле, Ангеле, не виждаш ли, че всички русофили са предатели и антибългари? Всички вкупом подадоха сигнал на Турция за провеждане на Референдум в България за откъсване на половината държава и да премине към Турция. Ако това не са предатели здраве му кажи! Освен това много методично всички без изключение даже и след газовата криза, всички блокираха проучването за шистов газ и проучване и разработване на шелфа на Черно Море за газ и петрол, защото за специалистите и ясно, че нашия шелф е богат на гази и петрол, но съзнателно не се нито проучва, нито разработва. Още едно предателство!

Chavdar Kamenarov

Анонимен каза...

вярно е, че България е пълна с национални предатели които се подчиняват на руснаците и вярват, че русия е голяма работа и че имаме нещо общо с тях, съветвам всички русофили вместо да пишат тъпи изказвания да подкрепят русия икономически - да зарежат и изхвърлят всичко западно което имат – коли, телевизори, телефо и т.н. и да си купят един хубав москвич и руски телевизор и всичко което е произвела руската техническа нация , а що се отнася колко имаме общо със славяните малко да четат и да си развиват пилешките мозъци http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=142530

Bacho Кольо каза...

"...не виждаш ли, че всички русофили са предатели и антибългари? Всички вкупом подадоха сигнал на Турция за провеждане на Референдум в България за откъсване на половината държава и да премине към Турция"

Ей, безроднико! Какво си тръгнал да цепиш България и "половината държава и да премине към Турция"?
Ако имаш мерак и топки , отиди да цепиш половината Калифорния и да я предаваш на Мексико. Или връщай Флорида на Испания.
Ега ти и касапина!

Анонимен каза...

Бачо Колю, наистина ли толкова не можеш да мислиш или то си е дефект, свързан с пристрастеността ти към комунизма?