Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 19 март 2014 г.

Да си пожелаем успех в предприеманото дълбоко потребно, изпълнено с отговорност пред бъдещето и затова така богато на жизнеутвърждаващ смисъл народополезно дело!



Вчера писах ето какъв текст Нов скандал: в Пловдив другарите не позволяват училище да бъде наречено на името на Стив Джобс, но в Сандански са съгласни училище да бъде наречено на името на Иван Славков!, а пък днес решавам по същата тема да предприема нещо вече съвсем действено, щото наистина е глупаво само недоволни да мърморим, а нищичко да не правим: "истинската истина" е в правенето, не в говоренето, неслучайно Спасителят е казал: "По делата им ще ги познаете!", всеки показва колко струва според това, което наистина прави. Този принцип е основополагащ не само при ефективните образователни технологии - които някои хора наричат "алтернативни" на традиционните, докато те всъщност са просто по-добрите! - но и във всяка сфера на живота. (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

24 коментара:

Анонимен каза...

тоа па не се спря гранчаров не си мисли че като вдигаш шум по тази линия това ще те спаси вече решението за твоето уволнение е взето и малко ти остава а най добре сам се махни нито никой не може да те търпи в нашето училище ти си истинско петно върху него срамуваме се от теб нагъл некадърнико!

Анонимен каза...

Не той се мисли за "велик манипулатор" а всъщност е толкова жалък и нещастен безсрамник гнусен отивай си повече не можем да те търпим!

многогодишна учителка в пгее

Анонимен каза...

Грънчаров ти си МЕКОТЕЛО.

Анонимен каза...

госпожо анастасова какво още чакате уволнявайте го не виждате ли че ако така продължава този нахалник ще уволни вас?! либерализмът ви е крайно неуместен. господин паунов досега сто пъти да беше уволнил тоя гранчаров а вие се церемоните с него докога!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

#грънЧАОров

Анонимен каза...

дебилите в тет-ленин обявиха война на Грънчаров!

Анонимен каза...

Грънчооооо, НЯМА ЛИ ДА СИ ХОДИШ?? СТАВАЙ И СА МАХААЙ!

Анонимен каза...

Всички не искаме Грънчаров няма такива които да го искат да иде да работи в Епъл щом са му платили да агитира за тях мръсния епълосоросоид

Анонимен каза...

Всички не искаме Грънчаров няма такива които да го искат да иде да работи в Епъл щом са му платили да агитира за тях мръсния епълосоросоид

Анонимен каза...

Грънчоо, ти правиш ли разлика между Ленин и Сталин? Ти си учител по философия, а не по история!

Анонимен каза...

Идиоти в този тет явно има много Анастасова какво чакаш още иди си ти си виновна за всичко не ставаш и за чистачка в това училище

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров Анастасова е организирала подписка на колектива срещу теб с искане да бъдеш уволнен и също е наредила на група класни ръководителки да накарат класовете си да пишат жалби срещу теб възмутена съм но се наложи да подпиша защото ми намекнаха че ако не подпиша лошо. Играта загрубя това повече не се търпи!

Анонимен каза...

http://aig-humanus.blogspot.com/search?updated-max=2014-03-15T21:36:00%2B02:00&max-results=8&start=24&by-date=false много е ценно това само заради това че си го сложил заслужаваш поздрави! Успехи ти желая, г-н Грънчаров! Имате моята пълна подкрепа!

Анонимен каза...

Грънчо, спри да си пишеш сам коментари, защото ставаш смешен! Никой не ни е принуждавал да правим подписки. Сами ги организирахме!

Анонимен каза...

Боже, каква злоба, каква злъч, каква ненавист .... И то по повод предложението да се обсъди въпроса за патрон на ПГЕЕ (ех ОТЕТ). Крайно време беше, защото ще има патронен празник и всички ще имат не учебен ден! Е, разбира се, не само за това...

Анонимен каза...

Добра идея! Ще се обсъди отново предложението за патрон на гимназията академик Емил Джаков - основател и дългогодишен директор на Института по електроника на БАН! Браво г-н Грънчаров! Парпулов

Анонимен каза...

Каквато директорката, такива учителите и учениците. Тежко се живее в това училище за учители като този по философия, толкова се е опростачило!

Анонимен каза...

Анонимният от 15:59, верно ли е това, което пишете? Ако е така, директорката да си ходи! Този сигнал трябва да се провери! Г-н Грънчаров, викайте бившия Директор и външен психолог по професия, да направят проверка. Лицата, които проверяват трябва да са независими, да не бъдат от настоящия колектив. Ако децата потвърдят, то и класните ръководители да напускат!
Не е нужно да искате позволение за анкета, вие сте учител от училището.
Мария Василева

Ангел Грънчаров каза...

Днес на мен в училището неколцина колеги ми казаха че имало такава подписка срещу мен, а пък директорката сама ми показа папка, в която била слагала "нови жалби" на някакви класове и то при положение че часовете ми си вървят нормално. Е, знам че сега "дърпам дявола за опашката" но какво да правя - това е положението. А писането на колективен донос е чудесен нравствен тест тъй че аз приветствам тази инициатива.

Анонимен каза...

Ако предложа да се казва ТЕТ-Путин, то в такова училище ще го одобрят с
97,57%.

Анонимен каза...

Аз съм съгласен училището да се казва, ТЕТ - Путин, отколкото Стийв Джобс...Също така Грънчо да си ходи. Благодаря за вниманието.

Анонимен каза...

Някои комуноиди (както сполучливо ги наричате вие, г-н Грънчаров) се побъркаха съвсем :-)

Ангел Грънчаров каза...

Здравей, уважаеми г-н Парпулов! (За несведущите инженер Парпулов е бивш учител и бивш заместник-директор на ТЕТ-а от един от най-славните периоди на неговата история!)

Благодаря ти за подкрепата - наистина е крайно време да се реши въпроса с избора на патрон. Аз лично нямам нищо против училището да си избере за патрон въпросния български академик: нека да победи по-достойния - и най-сполучливия, най-добрия за училището вариант. Прочее, и да встъпим в близки отношения с корпорацията Apple заради избора на Стив Джобс, съгласете се, не е лоша идея. Нека народът - училищният народ, училищната общност - да реши. В едно такова допитване, струва ми се, трябва да могат всички настоящи и минали възпитаници на училището, всички, които имат диплома от него, както и всички работили в него. На мен лично ми е много интересно какво ще бъде избрано в резултат на прилагането на една такава изцяло демократична процедура. В кампанията ("предизборната") аз ще агитирам за Стив Джобс обаче щото това, първо, е предложение на ученици, второ, защото аргументът "трябва да е българин, трябва да е какъвто и да е, но да е българин" на мен лично не ми звучи убедително. Техниката е нещо космополитно и универсално, тук националния признак е съвсем несъществен. Не може една техника да е по-добра само затова, щото, видите ли, била българска. И науката е нещо общочовешко, космополитно и универсално. Не може един учен да е по-добър само защото е, видите ли, българин. Но, повтарям, нека народът да реши. Нека да експериментираме, нека да опитаме да започнем смислен демократичен дебат в нашето училище най-напред с решаването на този въпрос: избор на патрон. А после един по един ще трябва да почнем да търсим изход от другите тежки проблеми, но винаги по демократичен път; този е верният подход. Така мисля аз.

Анонимен каза...

Няма да гълтате пари маймуниии, училището ще се казва Стийв Джобс само през трупа ми! Да живее Путин!
Ученик от 1а клас.