Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 28 май 2014 г.

Комунизмът в наше време мутира и се превърна в национал-комунизъм, във фашизъм, сиреч, в путинизъм



По-долу можете да прочетете дискусията ми с един фантазьор, който, представяте ли си, още чака идването на "истинския комунизъм", да, имало и такива динозаври в наше време: за тях това, което имахме, не било комунизъм, напротив, било коренно различно с неговата същина, а тепърва сме щели да бъдем ощастливени още веднъж от идването на същинския, на автентичния, на истинския комунизъм. Разбира се, наложи се да реагирам, щото такива опити за оневиняване на комунизма и комунистите, след толкова престъпления, извършени от тях, съвсем не отговарят на историческата истина; комунизмът и като идея, и като практика е дискредитиран отвсякъде, да бъде реабилитиран по такъв изтъркан пропаганден начин е доста трудна работа. Дискусията ни се проведе под публикацията Против комунистическите и ченгесарски лъжи и мистификации за прехода и приватизацията, като съм притурил и изказвания на същия този комунист-фантазьор и под други мои публикации; интересно е да се види как в днешно време се разговаря и спори с комунистически динозавър: (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: