Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 5 май 2014 г.

По повод грозната гавра с трупове на загинали хора



Мислих да подмина тази гавра с трупове на загинали хора (виж: Нравственото уродство на национал-комунистическите болни мозъци у нас, подкрепящи подлата агресия на фашиста Путин срещу свободна Украйна, бел. моя, А.Г.), но ще й отговоря: защото е хубаво да се види на каква омраза са способни някои хора у нас и да си дадем сметка, че засега единствено членството ни в ЕС ни предпазва от трагедии като тези в Украйна. (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

8 коментара:

Анонимен каза...

Нещата са по-трагични, отколкото си мисли Иво Божков. Защото руските сепаратисти първоначално нападат с пушки и пистолети мирни украински протестиращи в центъра на Одеса. А чак по-късно започват схватките с ултрасите. Ето вижте: http://napaki.livejournal.com/100072.html

Анонимен каза...

http://www.bnews.bg/article-104854

Анонимен каза...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=669099129794413&set=pcb.669099306461062&type=1&theater И тези снимки ли са от друго събитие! Как не ви е срам! Още 160 трупа са открити в подземията на дома на профсъюзите.

Bacho Кольо каза...

Божков, гнусен цинико! Ти , който летеше в Киев да целуваш задницити не лвовските бандити, окупирали майдана?!? Малко ли бяхме ние , които предупреждавахме теб и тебеподобните, ме майданците са потенциални убийци. Е сега се възмущаваш от "гавра с трупове" Замълчи, поне за ден фашизоид нещастен!

Ангел Грънчаров каза...

Таварич Bacho Кольо, и теб ли те сполетя путинското полудяване?! В кой свят живееш, комуноидни нещастнико?!

Анонимен каза...

https://www.youtube.com/watch?v=DpBoeA4vQ2c

Аче, садись на жопе и посмотри, потом подумай и тогда говори....
Только прошу тебя, посмотри и подумай, потом говори.
Очень тебя прошу, по хорошему.
Постарайся не бийть комунистом, просто буть человеком. Знаю что после комунистов для тебя Гитлер второй кумир, которой как тий считаешь сделал болгарию большую, но посторайся подумать чуть чуть больше, уверень что успееш.
Нука давай философик мой, пожалуста попробуй, ето совсем не больно......

Ангел Грънчаров каза...

Кремълска лъжлива пропаганда не гледам. Тя е за малуимници. Хитлер е кумир на твоя вожд Путин, не мой...

Ангел Грънчаров каза...

Пишеш "България" с малка буква. Това говори много... рублофилчо!