Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 24 май 2014 г.

Върви, народе възродени, към светла бъднина върви...



Български всеучилищен химн

Текст: Стоян Михайловски. Музика: Панайот Пипков, Русе, 15 април 1882г

Върви, народе възродени, към светла бъднина върви,
с книжовността, таз сила нова, съдбините си ти поднови! (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Здравей, уважаеми приятелю, Ангеле!

Светъл ти празник днес, нека и тук да ти го пожелая! Второ, да ти кажа, че поне духом съм с теб в епичната ти сага с твоята директорка. Трето, да ти пратя и доказателство за последното. Естествено, за какво друго, освен да го публикуваш. Дано не те затрудни много, че продължавам да пиша на нотепада и дано има някакъв ефект.
Ако не върху съзнанието й на Анастасова и нейните учени и многоненаучени ученици, родители и нейните, и техните началници, то поне върху съзнанието на останалите, включително и най-приятелските ни.

Бъди жив и здрав!

2014.05.24г. Твой духом: Владо Петков-Трашов

Ангел Грънчаров каза...

Здравей, скъпи и уважаеми приятелю Владимир,

Много ти благодаря за честитка и за писмото. Позволи ми и на мен да ти честитя днешния празник, да ти пожелая да си жив и здрав, и все така борбен да ти е духът! Радвам се, че благодарение на проклетата американска измишльотина (интернет) се запознах с толкова свободолюбив и човечен човек като теб!

Публикувам писмото ти, пълно с толкова разумност, правдолюбие и искреност. Нека да се чете. Да се знае, че има и такава гледна точка. Грозно е в някои случаи да се мълчи. Е, ние с теб не сме от тия, дето подличко си мълчат. И затова си патим де, но това си е в реда на нещата.

Всичко добро!

С най-сърдечно приятелско чувство: Ангел