Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 10 юни 2014 г.

Изглежда и у нас има национално отговорни политици



„Виждаме... опит на ДПС след като е изсмукало силите и е оставило куха и безпомощна социалистическата партия, да се премести вдясно, да си припомни, че е член на Либералния интернационал и да се опита да премести мафията в едно бъдещо дясно управление. Ние виждаме и едно доста специфично мълчание и дори гостоприемство на ГЕРБ. И позицията на Реформаторския блок е, че ние сме хората, които няма да го допуснем това нещо.“

Радан Кънев



Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Надявам се Бойко да не е толкова тъп, че да се коалира с ДПС. Управлението трябва да е ГЕРБ плюс РБ и в най-краен случай, ако избирателите демонстрират дебилизъм, Цензурата. ДПС е черната вдовица на българския политически живот, спихна НДСВ, спихна Атака, на път е да ликвидира и комунистите. Ако ГЕРБ отиде при тях, ще последват съдбата им.

Анонимен каза...

ДСБ хубаво се дистанцира от ДПС, но не само че напълно забравя да се дистанцира от ДБГ, а е дори е негов коалиционен партньор в РБ!

Анонимен каза...

А Бойко, ДПС и т.н. са глупости. В България няма леви и десни, ВСИЧКИ са БКП. Ако има някакво разделение в политическия псевдоелит, то върви по линията на старите коммунистически кланове – на Живков, Дойнов, Луканов и т.н. Това е доказано от Григор Лилов, Антон Тодоров и т.н., но упорито се игнорира, вместо това с говори за някакви несъществуващи партии и т.н., които са само фасада.

Анонимен каза...

Дежурният ченгесариат пак се активизира в блога ти Ангеле. Явно още ги мачкаш по болните местенца! Действай все в този дух!