Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 7 юни 2014 г.

Това май е по-добрият вариант: да си намериш адвокат, който познава съдията!



Ами ако ответницата си намери точно такъв адвокат?! Леле, а какво ще правим тогава? Тя е показала, че ту нещо го умее, ето, как набързо успя да убеди Инспекцията по труда, че трябва да бъда принесен в жертва? Ами как така успя да убеди лидерите на синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа" даже на национално ниво, че Ангел Грънчаров най-предвидливо следва да бъде изключен от синдиката таман седмица преди уволнението му, та да не се наложи на директорката да иска тяхното разрешение за уволнението му! Виждате ли каква ни е тя майсторица в тия игрички? Ами ако наистина си намери адвокат, приятел на садията, тогава наистина какво ще правим?! :-)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: