Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 14 август 2014 г.

Предупрежденията на Иван Костов



Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Прекрасна снимка! "Няма да ви излъжем, няма да ви предадем!" - думи на Иван Костов, изречени от стъпалата на "Св. Александър Невски"
Демагог номер 1 на България и спонсор номер 1 на блога на г-н Грънчаров

Анонимен каза...

Вижте, в демокрацията един политик трябва да може да стигне хората, а за да го направи трябва да има елементарно разбиране за тях. Костов го няма - затова и се обкръжи с блюдолизци, които му забиха ножа в гърба. Затова и не става за управник. Таванът му е министър на финансите.

Ангел Грънчаров каза...

"Иван Костов... спонсор номер 1 на блога на г-н Грънчаров" :-)

Голям шегобиец е този таваришч комуноид. :-)

Че Костов е демагог също е лъжа. Комуноидът без лъжата не може по същия начин, по който рибата не може без водата...

Ангел Грънчаров каза...

Вторият анонимен комуноид също плямпоти пълни идиотщини за доказано най-добрия политик и държавник на България, което показва колко много комуноидите и ченгетата мразят всичко истинско и добро, що България има и е имала...

Анонимен каза...

Браво Грънчаров, добре си вършиш работата, добре си заработваш и субсидийката от ДСБ!Начинът, по който реагираш, го показва. Ама, какво да правиш. В Българско без това не може.