Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 7 ноември 2014 г.

Тази политическа шматка, този ченгесарски доганов парцал се увлече дотам в театралниченето, че преигра - и изпадна в ужасен фалш!




Дори на колене да ни молят да ги подкрепяме, няма да получат подкрепата ни

Така лидерът на ДПС Лютви Местан коментира думите на Бойко Борисов от вчера, че ще призове Движението за права и свободи да гласува против кабинета.

"Понеже не става въпрос за еднопартийно правителство на г-н Борисов, не става въпрос дори за ясно двупартийно европейско правителство на мнозинството с участието на Реформаторския блок, а за четирипартийна коалиция, която ще управлява страната с участието на Патриотичния фронт, точно заради участието на този субект, точно заради падналите морално-политически маски ние няма да подкрепим този кабинет", категоричен беше Местан.

„Ние ще бъдем явна, категорична опозиция на този сговор, който в името на властта не направи компромис, а влезе в съглашение с антиевропейски, антинатовски сили”, заяви Местан.

КРАТЪК КОМЕНТАР: Мале, мале, по "морални" причини нямало да подкрепи кабинета! Ченгетата, видите ли, били нещо като "гаранти" на европейската и натовската ориентация на страната! Тая шматка да не е прекалила с опиума, а, какво ще кажете?!

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: