Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 7 ноември 2014 г.

Опасно свидетелство за по-нататъшни агресивни намерения на Кремъл



Коментар на Ognyan Minchev:

Опасно свидетелство за по-нататъшни агресивни намерения е ескалиращата официална пропаганда на Кремъл, че "Америка се готви за война". Тази теза все по-силно се лансира и от български журналисти и анализатори, свързани с руската пета колона в България - например с движение "Русофили". Америка при управлението на Обама не предприема военни действия дори и при крайна необходимост. Европа е потънала в уюта на своя над 60 годишен пацифизъм и може почти само да изразява "разочарование". Навъсените заплахи за война, която уж "американците" смятали да разпалят показват и безизходицата на режима в Москва, който може да се задържи на власт единствено чрез ескалация на агресията - срещу Украйна и срещу други страни, които великодържавната доктрина счита за части от "естествената сфера на влияние" на Русия.

Целенасочените действия на Москва за разрушаване на съществуващия международен ред са в синхрон с нарастващия хаос и беззаконие в големия Среден изток. В България държавата и общественото мнение продължават да си крият главата в пясъка. Докъде ще ни доведе това?


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

Агресивните намерения на Кремъл вече на са тайна за никого, само че западните политици и „анализатори“, вкл. Огнян Минчев, продължават да недоумяват какво става. Както винаги те всичко знаят, но нищо не разбират.

Bacho Кольо каза...

"Целенасочените действия на Москва за разрушаване на съществуващия международен ред са в синхрон с нарастващия хаос и беззаконие в големия Среден изток."

Егати и наглостта огнянминчева! След като американци, британци и французи направиха всичко възможно да подпалят "големия Среден изток." , сега обвиняват Русия за "синхрона"

Минчев, лицемер нещастен, марш обратно да преподаваш Научен комунизъм!

Ангел Грънчаров каза...

Колю, този комунистически пропаганден трик да се прехвърля вината от болната глава на здравата изобщо не може да помогне в случая...