Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 19 ноември 2014 г.

Гледахте ли конкурса "Гъзът на България"?



Време е да хвърлим малко светлина там където слънцето обикновено не огрява. Този сезон в Гъзът на България, очаквайте много талантливи задници. В журито ще служат Милчо (от групата КЛИЗМА) и поп-фолк "певица" Селфислава, което за пореден сезон доказват, че ако ние се грижим за гъза си и гъза ни ще се грижи за нас. За подготовка кандидатите спазват диети, бръснат/изрусяват се, и някои от тях дори не са ядат 24 часа преди да се покажат на кастинга.

Във този формат, вместо да се "гласува", то се ГЪЗУВА! И нещата дори не са нагласени, но НАГЪЗЕНИ! Хайде гледайте! #gazat

Режисьор: МИХАИЛ КОСЕВ, Оператор: АЛБЕРТО ДИМИТРОВ, Студио: ГЕОРГИ СТАНЧЕВ, Участие: ЛЪЧЕЗАРА СТЕФАНОВА, ИВАЙЛО АЛЕКСАНДРОВ, ИЛКО БИРОВ, ДОНКА ВАСИЛЕВА, КРАСИ ХРИСТОВ, ДЖОНКАТА и ДРГУИ.

Музика: "Booty" by Jennifer Lopez, "Searching for that booty" by Boyz wit Da Bass, "Twerk" by Lady, "Видимо Доволни" by Krisko and Mariya Ilieva. Публикуван на 18.11.2014 г.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: