Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 21 ноември 2014 г.

Слушайте в ранния следобед предаването ДНЕС по Радио Благоевград с мое участие



Ето по-долу анонса на предаването Предаването ДНЕС на 21.11.2014 г., 13.00-16.00 часа, водещ Иван Лазов, на което съм поканен да анализирам случилото се през седмицата:

В предаването ще говорим за събитията от седмицата с психолога и философа Ангел Грънчаров.

В седмицата за почит към паметта на загиналите при катастрофи ще говорим за действията в подкрепа на пострадалите при пътно произшествия - с д-р Делян Петров.

В „Часът на властта“ ще насочим вниманието си към работата на общините по отношение на безстопанствените кучета. Ще потърсим събеседници от общините Благоевград, Сандански и Дупница. А във времето на „Автомобилен свят“ ще съберем необходимата за пътуващите информация, ще говорим и за работата по Оперативната програма „Транспорт“.

ЗАБЕЛЕЖКА: Предаването, разбира се, може да се слуша на живо и от сайта на радиото.

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: