Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 5 април 2015 г.

Паразити у нас са комунистите и ченгетата, а не циганите, не и необразованите, не и бедните хора


Веселин Драков сподели видеоклип на Clip Xôn Xao.

За неграмотните вече няма да може да се намери почти никаква работа, което си е доста притеснително за българскио народ... 
307 909 преглеждания
Clip Xôn Xao в компанията на Phùng Anh и 3 други
Lát gạch bên nước ngoài nó thế này đây. colonthree emoticon
  • Snezhana Nenkova Ne mislia che balgarskia narod e negramoten
  • Ангел Грънчаров Защо не го мислите след като то е вече доказано от най-авторитетните международни изследвания? Вие интересувате ли се от статистиките по този въпрос?
  • Велислав Алтънов Аз лично не споделям оптимизма на постващия. За мое голямо съжаление, кадрите са от "нормална" страна, каквато България не е. В нормалните страни образованите получават достойни заплати, а необразованите и мързеливите - незначителни помощи. В Родината, формирана от (пост)комунистите абсолютно като ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНА икономика, безработното малцинство от разни фондове, социални помощи и пр. си набавя повече пари, отколкото хора с висше образование в научна институция. Такава държава не може дълго да просъществува, защото не може тези, които са необразовани, неквалифицирани и непродуктивни, т.е., тези, които де факто ЛЕЖАТ на ГЪРБА на работещите, ДА ВЗЕМАТ ПОВЕЧЕ и ДОРИ НАРАВНО С ТЯХ ПАРИ. В постТОТАЛИТАРНА БЪЛГАРИЯ ОБАЧЕ ТОВА Е ФАКТ.
  • Ангел Грънчаров В някакъв смисъл може би сте прав, г-н Алтънов, но в друг не сте. Ето аз от известно време съм безработен, изтича периода на обезщетението и скоро оставам съвсем без средства за съществуване. И не си представям как ще живея. Нищо че съм уж образован. Държавата у нас, дето е уж със "социален уклон" - имаме щастието да живеем в социална държава по Конституция, зер комунистите правиха тази наша Конституция - е само на думи "социална", щото бедната държава не може да е социална; а една държава не може никога да стане богата ако пък е социална. Социалната държава ражда само мизерия. Тъй че, моля, недейте да упреквате бедните и необразовани хора, че били живеели по-добре от образованите; това не е така. Как живеят и как оцеляват Вие едва ли можете да си представите, живеете за това с някакви неверни представи. Те са набедени, че живеят "прекрасно" със социални помощи, а всъщност е цяло чудо как изобщо успяват да хранят и да отглеждат някак децата си. И такива хора трябва да бъдат почитани, а не упреквани. Повечето от тях даже и не ги искат на работа, дискриминирани са и пр. и се мъчат ужасно, бидейки поставени в скотско положение. Точно тия хора не бива да бъдат описвани като "паразити" или като "врагове", имам предвид циганите, други са паразитите, които смучат блага от порочната система, а не точно те. Моята теза е: паразити у нас са комунистите (ченгетата) и малоумниците, дето им се водят по акъла, не циганите, не и необразованите, не и бедните хора. Тези последните фактически са жертвите на порочната система, която наследихме от социализма, те за нищо не са виновни, а виновниците са съвсем други. Тази е моята позиция по поставения проблем. Казах как аз мисля. Имаме различие в тълкуването на ситуацията у нас.

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: