Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 14 юни 2015 г.

Путинска Русия щяла да ни освобождава от Европа независимо дали го искаме




Балканите сега се нуждаят от такова духовно освобождение от Запада, същото, както и при освобождаването им от османското иго. Дори арогантната България няма да има къде да се дене, защото нейният народ иска дружба с Русия и ще помете своето компрадорско правителство. Ядрото на славянския свят трябва да стане Светата Рус. Важно е, в това да повярва Путин и да започне своята последна и главна историческа мисия, пише Вадим Рогожин, главен редактор, в „Руска камбана”

Всеславянският събор, който се проведе преди дни показа, че идеята за обединяване на славянските народи в епохата на глобализация, насаждането на антихристки световен ред, упадък и деградация на западната цивилизация, експанзия на атлантизма в Източна Европа е назряла и е крайно необходима. Идеята на панславизма, създаването на единен славянски свят като цивилизация, противопоставяща се на западния свят е искана, както никога до сега.

Обединението на славяните трябва да бъде во Христа. Възрождането на славянския свят трябва да се случи на основата на православието. Уви, налага се да констатираме, че тези народи - поляци, чехи, словаци - са почти изгубени за руската цивилизация, те бяха засмукани от културните и духовни ценности на европейския свят, и те едва ли ще се откажат от тях, доброволно, съгласявайки се да загинат в чумавия европейски дом. Политическото разграничаване между Полша и Русия в последните години се изостри от страна на поляците до яростна ненавист. Колебания има в Чехия и Словакия, което на политическо ниво може да се види в конфликта между чешкия президент и правителството по руския въпрос.

Да се надяваме, че западнославянските народи ще се присъединят към нас би било грешка: в най-добрия случай те могат за известно време, ползвайки дипломатическата терминология, да се ползват със статута на асоцииран член. В най-лошия ще се окажат троянския кон на англосанксонците.

Славянският свят трябва да се обединява на основата на сходните културни и духовни ценности. А техен носител, преди всичко друго, е православието. Значи трябва най-напред да се провежда сериозна работа за обединяването на източните и южните славяни. Това са народите от бивша Югославия и България. На базата на православните ценности към нас може да се присъедини и Гърция. Трябва да бъде изградена ос Русия – Сърбия, и на този прът трябва да се „нанижат” и другите народи.

Дори арогантната България няма да има къде да се дене, защото нейният народ иска дружба с Русия и ще помете своето компрадорско правителство.

Панславизмът трябва да стане външна държавна идеология на Русия, незабавно да бъде създадена държавна програма по възраждането на славянския свят. В нея трябва да бъдат предвидени проекти за пропаганда и просвещение за прокарването на панславистките идеи в съответните страни.

Трябва да бъде създадена общославянска телевизия и Русия да предостави финансова поддръжка на медии, обществени организации и културни институции в тези страни, които биха пропагандирали идеите на славянския свят.

Геополитическа задача на Русия трябва да стане най-скорошното възстановяване на влиянието ни на Балканите, такова, каквото е било през 19 век от момента на освобождаването на славяните от император Александър II Освободител и продължено от неговия син.

Ние трябва твърдо да отблъснем политическата експанзия на САЩ на Балканите. Трябва да бъде предотвратено разполагането на НАТО в Босна и Херцеговина, Македония и Черна гора. Похвално е, че този процес сега се разглежда от Русия като провокация, ние можем да спрем този процес.

Ако влизането на югославските страни в ЕС не може да бъде предотвратено, то може да се преустанови процесът на евроинтеграцията им. За това е нужно те да бъдат убедени да влязат в Евразийския съюз или да бъде създаден Евразийски икономически и политически съюз.

За да бъдат заинтересовани и убедени балканските страни за съюз с Русия, трябва да бъдат задействани финансова мотивация и политически лостове. Ако в етнически и религиозно братските ни страни видят, че големият брат отново се грижи за тях, народите, а след тях и правителствата ще бъдат убедени. Прочети ДО КРАЯ

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Аз на руснаците им съчувствам, щото иначе ще дойдем там и ще учиш ти и майка ти английски и нeма да ви хареса...

Или турски, още по-зле...

Затова трябва да има Русия, разбираш ли, пезевенк малоазийски ?...

Така и не запомни кой е Клayc Фукс, ебати и си глупав, неам думи...

https://en.wikipedia.org/wiki/Klaus_Fuchs

Разбирам че BG е страшно стара и мухлясала държава, но за ваше голямо съжаление не сте сами на таa планета и има едни хора наречени немци, и други наречени французи и ингилизи, моля те, вервай ми, има ги, знам че не верваш в това !

Та те викат че сте досадни и вмирисани от тъпотия, да ме прощаваш чòджум (древна бълхарска дума), ОК?...

---------

А ето ква велика BG-поговорка чух, тва робско племе бълва идеологията си както Запада своята...

Само дет има яка разлика в качеството, ОК?...

Аз викам: BG е кат инвалид на стадиона с лекоатлетите и иска да стартира, та знае ли се... И искрено смята че стартира ли, света ще залезе... Да ама не...

Мъхъла BG срещу химията Запад против мухъла, великая етaя настояшчая бaрба, а?...

----------

A значи ето робите кви поговорки си имат:

“БЪЛХАРИНА Е ТАКА - КАТО ГО НАТИСНЕШ ДУША ДАВА, КАТО ГО ОТПУСНЕШ - ДУШАТА ТИ ИСКА”...

Абе турска средновековна далавера, кво да коментитам теа селяндури in 2015, a?...

Гадно пoлутурско робско племе, нима някой не е видял тва още? Ив Индж с турското име & физиономия - за европеец ли се смята?...


A. от Австралия