Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 8 юни 2015 г.

По рублофилски внушения ли паметникът на българския Цар Самуил е толкова "кичозен", "пошъл" и "грозен"?!



Е, сега разбрахте ли защо паметникът на Цар Самуил бил "кичозен", "пошъл", "грозен" и т.н. според русофилите-ПРЕДАТЕЛИ? Отговора е много елементарен: защото такава е волята на господарите от Кремъл. Като естествено руското посолство възроптава, а русофилите-ПРЕДАТЕЛИ по заповед на господарите си от Москва нададоха вой!

По същата причина беше и убита Людмила Живкова защото въпреки предупрежденията от Москва тя организира честване на 1300 годишнина от създаването на България. Въпреки, че не е 1300, а 11300 години от създаването на първата българска държава. Досега са 13 на брой, а днешна европейска България е създадена не през 681 г., а през 165 г. от н.е., т.е. 515 години преди сакралната 681-ва година. Създадена е не от Аспарух, а от Авитохол, а Аспарух не е създал, а е разширил България на Юг, до Стара Планина. Ето, така са променили нашата история в кабинетите на Кремъл и нашенските русофили-ПРЕДАТЕЛИ продължават да лаят едно и също.

Нещо повече, русофилите-ПРЕДАТЕЛИ държат на всяка цена всеки българин да се мисли, че е славянин! Нищо че всички генетични проучвания говорят точно обратното, че ние българите нямаме нищо общо нито със славяни, нито с тюрки, а сме си основно, автохтонно население тук, на Балканския полуостров.

Chavdar Kamenarov

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР, реплика до г-н Каменаров: Значи сме си траки в общи линии ний, българите, г-н Каменаров? Радвам се, че приемаш тази правилна теза, която се поддържа и от книгата "Укритото и премълчаното в българската история" на колегата и мой приятел Стоян Стойнев, която тия дни с него подготвяме за печат...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

1 коментар:

Анонимен каза...

Ангеле, когато фактите заговорят и Боговете мълчат, само русофилите-ПРЕДАТЕЛИ продължават да Богохулстват, хулят, оплюват най-ценното, най-съкровенотоа, което е останало в човешката природа - родолюбието. ПРЕДАТЕЛИТЕ русофили правят всичко възможно да променят българското самосъзнание да не е БЪЛГАРСКО, а славянско, разбирай руско! Ето, затова всички русофили до един, без изключение са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! Левски ги е гърмял, като яребици такива ПРЕДАТЕЛИ! Тогава случайно ли е, че най-голямата измет се стимулира да му показват среден пръст, а русофилският СЪД да ги оправдава и пуска безнаказано?

Chavdar Kamenarov