Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 19 юни 2015 г.

Европейските поробители ни отнеха и последната частица от българската независимост - родният мръсен въздух!




Европейската комисия завежда дело срещу България и Белгия в Съда на Европейския съюз заради трайно високите равнища на фини прахови частици, които са сериозен риск за общественото здраве. За това съобщават от пресцентъра на комисията в четвъртък (18 юни). Така Белгия и България станаха първите от общо 16 държави, срещу които ще бъде заведено дело по този проблем.

От комисията посочват, че въпреки задължението на държавите членки да гарантират добро качество на въздуха за населението, в продължение на няколко години на много места има проблеми в това отношение. България от години оглавява класацията за най-мръсен въздух в докладите на Европейската агенция по околна среда, на които се базират решенията на ЕК, а редица български градове са първенци по замърсен с ФПЧ въздух. (Дневник).

По-добро доказателство за правотата на борците срещу европейското иго досега не бях срещал. Едно към едно като при турското робство! Турските поробители, както всички знаем, са налагали данък върху раята че им диша въздуха. Поне така съм чувал.

Ето че и европейските поробители се опитват да ни цакат с въздуха. Ще ни карат да си плащаме, като ни осъдят за лошия въздух в Европа, където ни приеха без референдум само и само да ни е зле и да пъшкаме от гнета на Брюксел (а Брюксел пък ще съди Брюксел за същото, но за тези глобалисти това не е проблем, даже така им се пада, щом поощряват трансграничното преминаване на въздуха).

Както се вижда, прав е Сидеров и подобните борци за освобождение от европейския гнет. Европейските чиновници ни се бъркат за въздуха, а какво остава за другите ни прекрасни дадености, които искат да ни отнемат и постепенно да ни задушат. После ще заменят въздуха ни с евтин внос на ГМО въздух от Европа и с консервиран въздух от САЩ.

С тази задушаваща българщината хватка европейските поробители искат да ни хванат за гърлото, за да си мълчим пред западната агресия, която се отива да ни отвее от благотворното руско влияние.

Предлагам да се противопоставим с масова акция ”Чисти ръце за мръсен въздух”. В края на краищата европейските лицемери най-напред ни накараха да си удушим бизнес като забраним на туристите най-голямото им удоволствие - пушенето в заведенията за обществено пушене, каквито бяха нашите родни кръчми. Резултат не закъсня: тази година руските туристи са с около 50 на сто по-малко от миналата такава. А сега ще ни съдят, че въпреки това въздухът не ни е чист.

Не им е чист косъмът на тези глобалисти, слуги на Вашингтон, който провокира етническото напрежение в Орландовци и сега посяга с послушните европейски ръце и към последната частица от българската независимост - родният мръсен въздух.

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: