Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 4 август 2015 г.

Пребиха Ксения Собчак - и то на същия мост, на който убиха Немцов!




Не може да е съвпадение, че това се случи там, казват колеги на водещата

Известната руска телевизионна водеща Ксения Собчак беше брутално пребита в Москва тази вечер. Това е станало на Московорецкия мост, където на 28 февруари бе застрелян опозиционният лидер Борис Немцов,

Новината, че Ксения Собчак е пребита от група неизвестни лица разпространи радиостанцията Independent. Засега другите руски медии мълчат.

"В момента, доколкото ни е известно, състоянието й е критично. На местопрестъплението има няколко коли на руската полиция. Не може да е съвпадение, че това се случи, където беше убит Немцов...", казват колеги на водещата, цитирани от радиото.

ЗАБЕЛЕЖКА: Нынешният самодържец на Русия, кагебисткият таваришч-император Путин някога носеше куфарите на баща й. Но не прощава на никой дребничкият злобен диктатор - ако се осмелил, ако е дръзнал да го критикува. Виж също INDEPENDENT: «КСЕНИЯ СОБЧАК ЖЕСТОКО ИЗБИТА В МОСКВЕ. ОНА В КОМЕ.»

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Анонимен каза...

"Новината" е партенка! За пореден път показвате лековерност, която никак не ви прави чест.

Ангел Грънчаров каза...

Дайте доказателства за твърдението си, таваришч...

Анонимен каза...

Отворете която и да е западна медия, таваришч (защото на руските така или иначе не може да се вярва). И със свещ да търсите тази "новина", няма да я намерите. Нито днес, нито утре, нито по-нататък. Това е хубава новина - жената си е жива и здрава.

Ангел Грънчаров каза...

Това, че някаква случка я няма в "която и да е западна медия" не значи, че не се е случила. Имай търпение. Много ти е прибързано заключението. А иначе е похвално, че излъчваш толкова показна доброта по повод на това, че "жената си е жива и здрава" :-) Или повече се радваш, че режимът на Путин (засега, да допуснем) не се е окървавил все още с нейната кръв?

Анонимен каза...

Разбора се, че се радвам, че жената е жива. Знам, че страдаш, задето режимът на Путин не се е окървавил все още с нейната кръв. Много морално от твоя страна.

Ангел Грънчаров каза...

Нещо си се объркал, таваришч. Не ми приписвай своята собствена мерзска психология и морал. Аз не съм комуноид като теб. Ний, некомуноидите, за разлика от вас, комуноидите, сме човешки същества. Вие сте тези, които убивате. И след това увъртате, че "Американците, видите ли, ги убиха, не ние!". Тъй че по тези теми, за морала на тъй любимите ти комуноиди-путинисти и кагебисти съвсем не ти е изгодно да се напъваш да разсъждаваш.