Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 21 август 2015 г.

Вдъхновенията на Мила Драгомирова


ВДЪХНОВЯВАЩАТА МИЛА И НЕЙНИТЕ ВДЪХНОВЕНИЯ

На 19 август - световния ден на фотографията - на първия етаж на силистренската библиотека ученичката от силистренската природоматематическа гимназия Мила Драгомирова откри своята авторска изложба "Вдъхновения". Осъществяването на това събитие стана с активното съдействие на списание „Humanus” и е втората подобна инициатива на списанието, реализирана съвместно с библиотеката.

Целта на изложбата беше да се разкрие уникалния поглед на Мила към заобикалящата действителност, която за нея е пълна с вдъхновения. Изложбата представлява един букет от впечатления от различни места на България - уникални моменти, уловени в миг на вдъхновение. (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: