Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 3 август 2015 г.

Егати лъжливата ченгесарска сган, страшни са платените медийни мерзавци, грешка нямат, лъжат като за последно!



На снимката: Свети Жан Непорочния :-)

Егати лъжливата ченгесарска сган: Жан, дето позволи народецът да бъде ограбен до шушка от другарите си, от комунистите, бил нещо като "светец", а пък виновен за целия погром, дето стана по негово време, бил... Костов! :-) Да, Костов, дето после едва извади страната от пълната катастрофа, бил виновен за краха, който комунистите й организираха! Тия мерзавци медийните ченгета много са се разпасали бе, лъжат като за последно!!!

Ще се разплача, дайте кърпата да си обърша сълзите и сополите: "... единственият човек който не забогатя от властта и е искрен и честен човек... едно много добро интервю с един много добър човек". Ох, паднах от стола, тия лъжливи мръсници станали големи шегобийци бе! :-)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

4 коментара:

Bacho Кольо каза...

След два мандата успешно депутатство и един недовършен премиерски мандат, Ж. Виденов се върна в апартамента на баща си - обикновен пловдивски блок, с остъклен балкон. Балкон, остъклен с пернишки винкели.
Всичко му прости крадливата СеДеСерастка сган - и неуспешните реформи, и инфлацията, и загубените спестявания на хората. Само този апартамент, остъклен с винкели няма да му простят. Това връщане боде и дълго преме ще боде очите на алчните бандити, маскирани като автентична българска десница СДС, ДСБ ...

Ангел Грънчаров каза...

Да, всичко беше "успешно" при Виденов - понеже всичко завърши с пълна катастрофа. А иначе е пословично честен - под неговото водачество другарите окрадоха до шушка спестяванията на целокупния наивен български народец, успяха да вземат даже парите на бабичките, скрити в бурканите, всичко изгоря до шушка, т.е. преля в касите на другарите. Това е пример за пословичната "честност" по комунистически: да окрадеш цял един народ, да допуснеш окрадването на цял един народ, и идиотите да те наричат "честен", да, наистина е много своеобразно това комунистическо понятие за честност. Същите лъжи се разправяха и за непрежалимия Тодор Живков - че си кърпел, видите, чорапите! Баси лъжливите комунистически наглеци!

А относно "... крадливата СеДеСерастка сган", таваришч Колю, ще кажа само това: нима вий, комунистите, от прословутото "Крадецът вика: дръжте крадеца!" не можете да мръднете на сантим? Не можете ли, крадльовци нагли, да измислите нещо по-ново? Все се въртите в това пусто "Крадецът вика: дръжте крадеца!" ...

Bacho Кольо каза...

Не се прави на идиот и вместо тъпото клише "вий, комунистите", което повтаряш като олигофрен, вземи и проучи с какво си отиде от властта Ж. Виденов и с какво Костов, Бакърджиев, Софянски, А. Николов...

Време е "вии, фашизоидите" да се огледате какви ги свършиха вашите партайгеносета, бидейки във властта, и да им потърсите сметка за пропилените възможности и за откраднатите надежди.

Ангел Грънчаров каза...

Фашизоид и дори направо фашист, т.е. национал-комунист е твоят кумир Путин.

Бакърджиев, Софянски, А. Николов... са ваши, на комунистите, друзья - щото са крали като вас, по комунистически.

Костов нищо не е крал, ако беше откраднал и един пирон, щяхте да го натикате в затвора, ала няма за какво да се хванете, поради което сте му така бесни, дарагие таваришчи.

Казах ти: по времето на Виденов от партийните му другари бяха окрадени абсолютно всички спестявания дори и на последната бабичка от най-последното село на България, успяхте да бръкнете и да вземете парите от последния буркан на последната бабичка от последното село, де гиди комунистически разбойници!!! Та за тази кражба на века пълната отговорност носи "непорочният", "тъй честният" Жан Виденов. Главатарят на най-големите крадци в историята бил, видите ли, "честен", каква идиотщина?!

Тъй че не се напъвай да се лигавиш за "пропилените надежди", свиньо комунистическа, нагла и долна!