четвъртък, 10 декември 2015 г.

Предаването "На Агората..." от 3 декември, темата е: Какво дава на живота любовта?Приятно гледане, приятно слушане, приятни размисли!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

За Любовта - с любов, с мъдрост, с философска проникновеност, с човечност, със страстна себеотдаденост, с живост, с трепетност, с простота и разбираемост....с истинска непосредственост, неподправеност, естественост и затова с могъща и силна сюгжективност, убедителност и влиятелност! Браво и все така напред, нагоре и постонно скъпи ми и дълбоко уважаеми приятелю, Ангеле Грънчарове!


2015.12.10г. Владимир Петков-Трашов

Анонимен каза...

За Любовта - с любов, с мъдрост, с философска проникновеност, с човечност, със страстна себеотдаденост, с живост, с трепетност, с простота и разбираемост....с истинска непосредственост, неподправеност, естественост и затова с могъща и силна сюгжективност, убедителност и влиятелност! Браво и все така напред, нагоре и постоянно скъпи ми и дълбоко уважаеми приятелю, Ангеле Грънчарове!


2015.12.10г. Владимир Петков-Трашов