Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 14 януари 2016 г.

Разговор с приятел по темата за пропага(н)дната война, която рубладжиите, руските мекерета водят срещу България



Тази сутрин с Martin Demerdzhiev, мой приятел във Фейсбук проведохме следния разговор по важна, по нашето разбиране, тема; той ми прати видео, съдържащо интервю на медийния любимец доц. Иво Христов, та в тази връзка започна нашия разговор, а какво си казахме по-нататък можете да видите сами око проследите разговора ни:

Martin Demerdzhiev каза: Доц. Иво Христов, 12 януари 2016 г. | Шоуто на Слави Здравейте, чуйте този човек какви ги приказва в национален ефир. И той е преподавател в два университета. Къде е Георги Лозанов - папионката? Как може така да се лъже в 2016-ста година?!

Ангел Грънчаров каза: Здравейте! Линкът, който ми пращате, не се отвори. А иначе и моето мнение за този човек с папийонката изобщо не е високо, напротив.

Martin Demerdzhiev каза: Качили са го и в ютуб. В "Шоуто на Слави" на 12.01.2016 г. гостува социологът доц. Иво Христов. "С присъщия си интелект той направи безпощаден анализ на българската действителност." :-)

Ангел Грънчаров каза: А пък такива като тоя И.Христов са презрени рубладжии, за пари явно са готови да си продадат не само родината, но и собствената си майка.

Martin Demerdzhiev каза: Освен, че БАН са произвеждали тубички с космическа каша, кое точно ни е правело "космическа държава" преди 25 години.

"Преди 25 години България беше сред 35 най-развити страни в света."
"Преди 25 години България имаше толкова танкове, колкото Гърция и Турция взети заедно."
"Преди 25 години България беше една от водещите страни в електрониката."

Написах коментар във фейсбук с въпрос дали човекът е чел доклада на Петър Младенов от преди 25 години. Коментарите са само хвалебствия. Можете да ги прочетете. А моят коментар беше бърже изтрит.

Коментар: "Този човек трябва да бъде издигнат за Президент!"
Коментар: "Симпатичен, умен и ерудиран мъж... жалко че останаха малко като него в България. Искам да му стисна ръката за умните думи." (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

10 коментара:

Анонимен каза...

Аз бях поразен още първия път, когато чух това същество - нямам друга дума за него. И всеки път, когато попадна на него - а медиите го канят често - се чудя докъде ще стигне. Ужасно е чувството, че млади на възраст хора разсъждават по този начин, при това доцентът от два университета има дар слово и успява да омая невежите. Имал съм желание да го попитам вярва ли си на всичко това, което казва. Напоследък се случи два пъти да бъда в едно помещение с него - на конгреса на БСА и на парти на една адвокатка - но усещането за нечистоплътност ме отказа от намеренията.

Stephan E. Nikolov

Bacho Кольо каза...

"Освен, че БАН са произвеждали тубички с космическа каша*, кое точно ни е правело „космическа държава“ преди 25 години."
Преди 30 години България разработваше космически храни. Днес внася доматено пюре от Китай, за да произвежда от него "българска" лютеница.

Да разгледаме следните три твърдения:
„Преди 25 години България беше сред 35 най-развити страни в света.“
„Преди 25 години България имаше толкова танкове, колкото Гърция и Турция взети заедно.“
„Преди 25 години България беше една от водещите страни в електрониката.“
От статията не става ясно кому принадлежат, но можем да кажем, че първото и третото са верни, а второто - не.


П.С. Може би в името на справедливостта трябва да напомняме, че преди 30 год. същата тази БАН разработи уред за измерване на слънчевата радиация, работещ с безотказност, точност и съвършенство, ненадминато и до днес.

П.П.С. Доц.Иво Христов е политолог, заемащ откровена и неприкрита проруска позиция. И с изявите си се мъчи да внесе известен баланс на тази територия, в която като разбеснели се псета родните русофоби на всички нива поливат българската публика със смърдящата антируска жлъч.
Можем да кажем, че каузата на доц. Христов е трудна, но достойна за уважение.

Ангел Грънчаров каза...

Аз също го срещнах наскоро в кафенето на ПУ. Интересно е, че усещането ми беше същото: нещо мазно, нечистоплътно, мръсно се излъчва от туй недоразумение. Всяко негово изречение изопачава и извращава реалното положение на нещата. Нещо крайно аморално има в такова извращаване. Аз си обяснявам този ефект с това, че то просто изпълнява платени мръсни поръчки.

Bacho Кольо каза...

"Напоследък се случи два пъти да бъда в едно помещение с него - на конгреса на БСА и на парти на една адвокатка - но усещането за нечистоплътност ме отказа от намеренията.
Stephan E. Nikolov "

Познато чувство. След като прочетох гнусотията на Stephan E. Nikolov и мен ме обзе същото такова усещане за нечистоплътност от въпросния Nikolov . Досега не съм се отзововал в едно помещение със Stephan E. Nikolov - нито на конгреси на БСА, нито на частни партита у мастити адвокатки.
И слава Богу!

Ангел Грънчаров каза...

Колю, вашата, на комуноидите и рублофилите, представа за "достойнство" е крайно оригинална: срещу рублички да пласираш гнусни лъжи, вредни за собствената ти родина...

Ангел Грънчаров каза...

Тоя въпросният Христов не прави друго освен да плюе България непрекъснато - слугувайки на руските си господари... това ако е "достойно поведение" тогава ти, примерно, си не човек, а руски трактор :-)

Анонимен каза...

Когато го слуша човек, изпитва чувството, че той очаква апокалипсиса да настъпи - или вече е настъпил, но ние не сме разбрали, трябва той да ни отвори очите. Но явно няма намерение да се самоубива, просто е опиянен от мисията си да трови умовете и душите на несведущите студенти... И с какво презрение говори за тях... Знаем, че са отчайващо невежи, но нали дълга ни е като преподаватели да ги караме да мислят, а не да бъдат зомбирани?

Stephan E. Nikolov

Bacho Кольо каза...

От тази статия научих една интересна за мен новост - че синът на Грънчаров не е станал жертва на бащините си комплекси, омрази и заблуди. Цяло чудо е как този млад човек, живеещ в обкръжението и под влиянието на такъв талибанин какъвто и баща му , все пак е успял да развие самостоятелно и обективно виждане към света.
Може би преподаватели като доц. И. Христов са спомогнали затова, младият човек да се освободи от мракобесното влияние на баща си.

Но така или иначе, тази новост ми дава капчица оптимизъм, че някаква част от младите не са такива десни болшевики или откровени зомбита, каквито са бащите им.

Ангел Грънчаров каза...

За защитника на толерантността, уважението към другоячемисленето, свободата и плурализма таваришч Колю всички, които не мислят като него, сиреч, които не споделят путинската "единствено правилна идеология", са НЕСЪМНЕНИ МРАКОБЕСИ! :-)

Само който мисли като Путин и като Иво Христов е достоен и заслужаващ уважение човек, а "мракобесите", естествено, трябва да бъдат натикани в ленинско-сталински концлагери или, още по-добре, направо изпозастреляни, което е чиста работа, нали така - ех, кога ще дойдат тия блажени славни времена, а, Колю?! :-)

Анонимен каза...

Пичове, това не е рубладжия, а типичен бълхарин, майстор на себеоплюването... Тва представлява таа нация, посочете ми в света нация която сама се плюе като бълхарите, нема, а?... Но ми хареса едно от него - че емиграцията била евакуация... Бих казал, изнасяне по тревога от блатото... В блатото има закони, които ние не харесваме... Робите в блатото са царе... Не е така в Америка, à, маймуни червени, страхливи кат на Путин бабата, черешовотопчовци празноглави и тъпи кат задник... След като не знаете кво е държава и за кво служи тя, аз викам да я загубите, а?... Не народ, а изплашена мърша... Нà ви филм и гледайте и тъпейте, хлебарки такива... Убили Васил и Георги Илиеви, некви нещастни недорасли борчета... А що не убиете оня от КТБ, как се казваше мустакатата мижитурка, дето ви съдра кожата, или дивака-предател Местан случайно?... Робско нищожно племе, недостойно и да го ритнеш, ми взело да ми говори за Европа... Пичове, чували ли сте за Америка и Русия, лошо а, шейтан, а?... Ми рит по задника размазаните мижитурки безмозъчни черешовотопчести, а?... Туй му викам справедливост, ОК?...

Enjoy ! Не е майка Европа, а?... Беж по бели гащи, а, робско племе смахмузено...

https://www.youtube.com/watch?v=8XkHsinz7oU


===============