Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 28 февруари 2016 г.

Вие случайно можете ли да си представите телевизионно предаване, в което да не участва поне едно ченге от ДС?



Интересно ми е и затова все пак ще попитам: възможно ли е някога да има публицистично, новинарско или някакво друго предаване що-годе сериозно предаване по някоя от нашите национални телевизии, в което да не участва ченге от ДС? Ето сега, примерно, по бТВ ченгето Бригадир Аспарухов дълбокомислено се изказва по всички въпроси и дори се мъчи да играе ролята на нещо като "морален", с извинение, ментор на нацията. (И водещите, мило усмихнати, го наричат, представяте ли си, "разузнавач", намеквайки, че той специално е от "добрите ченгета" от ДС - нищо че е направил толкова много мерзости през нашия епохален български преход от комунизъм към демокрация, които просто не могат да се изброят!) Аз лично не мога да си представя нито едно предаване, в което да не участва поне едно ченге от ДС, а понякога има и цял отбор юнаци-ченгета от ДС.

Вие случайно да сте срещали някакво предаване, в което да не е участвало ченге от ДС? Ако е имало такъв невероятен случай, бихте ли могли да ме информирате коя година е било това? Просто не мога да повярвам че такова нещо някога изобщо е могло да се случи и имам чувството, че се майтапите ако кажете, че някога е имало такова предаване...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Да, но ако комунизмът наистина е паднал, минало и забравен, това е странно и необяснимо. В действителност обаче имаме само трансформация на комунизма, така че вездесъщите ченгета са нормално и очаквано явление, но най-важният въпрос, на който никой няма отговор е: защо беше направена тази трансформация? И понеже колкото и да го задавам, никой не реагира, ще отговоря сам: промяната имаше различни цели, но най-важната беше чрез фалшиво рухване на комунизма да бъде изменен ГЛОБАЛНИЯ БАЛАНС НА СИЛИТЕ между Изтока и Запада и точно това наблюдаваме в момента – отслабване на Запада и възраждане и възход на Русия и Китай – както е било планирано.

Ангел Грънчаров каза...

Това са пълни глупости, целящи да покажат всемогъщността и "всичко предвидливостта" на комунистите, т.е. робувате на догмата, че комунистите, даже и когато грешат, пак са прави, нали така? :-) Комунизмът рухна под натиска на собствените си противоречия и абсурди - и неговият крах изобщо не е планиран от комунистите. Имате погрешна представа за проницателността на комунистите. Всъщност те са много тъпи. В момента Русия загива и предстои нейният окончателен крах, а Китай отдавна принадлежи на западния начин на мислене. Китай е под контрола на корпорациите на Запада. Т.е. На "гадните капиталисти" в терминологията на вас, комунисто-ченгетата...

Анонимен каза...

Докато Вие робувате на догмата, че комунизмът е „рухнал“ поради вътрешните си противоречия, комунистите ще жънат успехи и ще са постоянно във всички медии и Вие ще продължавате да се чудите какво става и как така комунистите са си все на власт, въпреки че уж са “рухнали“. Само ако погледнем истината в очите, има някакъв макар и минимален шанс наистина да се отървем от комунизма, но за съжаление никой на Изток и Запад няма интелектуалната сила да прозре истината и мъжеството да я понесе. Всичко предпочитат да вярват в добрата фея и победата на силите на свободата и светлината. Само че историята не се ръководи от подобни наивности.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, не е нужно да се мъчите да ни лъжете в теорията си за "вечното тържество" на комунизма и на комунистите. Комунизмът рухна, естествено, под натиска на собствените си абсурди, но у нас специално комунистите са навсякъде по причина на това, че ние, българите, ги оставихме да ни се качат на главата - и допуснахме руско-българската ченгесаро-кагебистка мафия и олигархия да продължи да диктува положението. Т.е. ние сме уникални, при нас стана така по ред причини, но в глобален план комунистите са толкова абсурдни, че нищо не може да ги спаси: те са в противоречие със самото битие, те самите са нещо като природна аномалия. Тъй че Вие специално, таваришч, сте обременен с илюзията за тяхното всемогъщество, просто щото се занимавате с кагебистка пропаганда, така е Вашата задача. Все някак трябва да се живее, нали така? :-) С лъжата обаче не може да се живее, глупаво е да се залага на нея. Казвам Ви го най-човешки и добросърдечно.