Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 20 февруари 2016 г.

Опитах да подпиша тази петиция до Путин, но тя е заключена: а става въпрос самодържецът да прояви милост към наш сънародник, осъден за "държавна измяна"!



Аз реших да подпиша тази петиция и също да призова да я подпишете я и вие, става дума за наш сънародник, арестуван от КГБ в Русия, срамота е да не го подпомогнем поне с това, но се оказа, че петицията вече е затворена или заключена! Да, затворена е и не може да се подкрепи, кой я е затворил, по какви причини е затворена аз не мога да кажа, но е факт, че е затворена, даже заключена! Дали е заключена за да могат само живеещи на територията на Русия да я подписват, това не знам, ние не сме руски граждани (сега-засега!), предполагам, че тази е причината, знам ли?

Но е интересно, че под нея има линкове по много публикации по случая с ареста, обвиненията и осъждането на нашия сънародник Парпулов, тъй че можете да я ползвате поне за това, за да се информирате повече по случая. А ето и самото съдържание на петицията:


Юлия Парпулова Сочи, Russia

Мой отец, Парпулов Петр Иванович, был задержан по обвинению в государственной измене. Уже год я не виделась с ним. Уже год его состояние здоровья, и без того плохое, только ухудшается, срочно нужна операция. Ему уже 60 лет и ему грозит от 12 до 20 лет, а он ни в чем не виноват. Прочитав несколько сайтов в интернете и сказав об этом вслух он оказался за решеткой. Если не вмешается Президент Российской Федерации, то никто не сможет помочь ему. Спасите жизнь!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Нямаме потвърждение, че е потомствен българин. Предполагаме, че е такъв поради фамилното му име Парпулов. Това е голям панагюрски род с корени в Македония. От него е и Орчо войвода. Но, има ли значение - един 60 годишен пенсионер е осъден на 12 години в трудова колония по обвинение за шпионаж!!! Просто пълен абсурд. Можем ли да останем безучастни?!

Radomir Parpulov